Robertus Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 (edytowane) Ostatnio miałem możliwość podłubać sobie przy packshotach piwnych. W sumie to moje pierwsze podejście do takiego tematu jak butelki. Te poniższe uznaje za zakończone mimo możliwych błędów, poprawię się przy następnych :) Z technikaliów to: Modelowanie od zera 3dsmax, render vray, woda na butelce bump z braku czasu a na puszce PS :) Tła także dodane w postpro. C&C are welcome! Robert Edytowane 17 Luty 2011 przez Robertus
arturprx2 Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 woda na butelce bump z braku czasu ...z tego akurat bym za bardzo nie ubolewał, bardzo dobrze wyszły. No i ogólnie dobrze wygląda. Choć butelka przyjemniejsza ale to dlatego że się więcej dzieje. Naprawdę fajnie ;]
Smoku Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 O ile pod desperadosa tło pasuje znakomicie o tyle pod króla w ogóle. Ja bym zrobił czerwone lub ciemne jakieś. Ale ogólnie Pro i wrażenie też dobre :)
bolitic Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 Moje ukochane piwko Desperados w 3D :D ale fajnie - dzis chyba z 5 bede mial na karku. Troche jest słabe i małe ale dobre. Render bardzo fajny. Zgadzam się ze smokiem że tło nie pasuje przy puszce.
mk2 Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 Od razu jestem spragniony. Dobre pracki, jednak odbicie puszki nie ma kropel :) Taki szczególik. :)
Levus Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 (edytowane) No pikne piwka:) Ta złotożółć na kapslu i dekielku troche mogłaby być inna, bielsza może albo mniej cytrynwoa w jasnych miejscach bo wali pazłotkiem od mleka. Tak samo na zieleni przejarane aż do turkusu (pod dekielkiem na królewskim). Ale spoko, nikt nie zauważy:) Lekki glow w miejscach blinków bym też widział. Edytowane 14 Luty 2011 przez Levus
plasti Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 ogolnie spoko, ladnie wyszlo, tak jak wyzej krolewskie nie pasuje wogole pod te tlo, i doczepil bym sie jeszcze do desperadosa, otoz imho wyglada do polowy bardzo dobrze, a od polowy juz gorzej, brakuje odbic na dolnej czesci butelki, przez to jest plasko
NEBULA-Grafika Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 świetna robota, desperado strzał w 10, królewskie troszkę odstaje.
Rekomendowane odpowiedzi