Napisano 11 Luty 201114 l Ostatnio miałem możliwość podłubać sobie przy packshotach piwnych. W sumie to moje pierwsze podejście do takiego tematu jak butelki. Te poniższe uznaje za zakończone mimo możliwych błędów, poprawię się przy następnych :) Z technikaliów to: Modelowanie od zera 3dsmax, render vray, woda na butelce bump z braku czasu a na puszce PS :) Tła także dodane w postpro. C&C are welcome! Robert Edytowane 17 Luty 201114 l przez Robertus
Napisano 11 Luty 201114 l woda na butelce bump z braku czasu ...z tego akurat bym za bardzo nie ubolewał, bardzo dobrze wyszły. No i ogólnie dobrze wygląda. Choć butelka przyjemniejsza ale to dlatego że się więcej dzieje. Naprawdę fajnie ;]
Napisano 11 Luty 201114 l O ile pod desperadosa tło pasuje znakomicie o tyle pod króla w ogóle. Ja bym zrobił czerwone lub ciemne jakieś. Ale ogólnie Pro i wrażenie też dobre :)
Napisano 11 Luty 201114 l Moje ukochane piwko Desperados w 3D :D ale fajnie - dzis chyba z 5 bede mial na karku. Troche jest słabe i małe ale dobre. Render bardzo fajny. Zgadzam się ze smokiem że tło nie pasuje przy puszce.
Napisano 11 Luty 201114 l Od razu jestem spragniony. Dobre pracki, jednak odbicie puszki nie ma kropel :) Taki szczególik. :)
Napisano 14 Luty 201114 l No pikne piwka:) Ta złotożółć na kapslu i dekielku troche mogłaby być inna, bielsza może albo mniej cytrynwoa w jasnych miejscach bo wali pazłotkiem od mleka. Tak samo na zieleni przejarane aż do turkusu (pod dekielkiem na królewskim). Ale spoko, nikt nie zauważy:) Lekki glow w miejscach blinków bym też widział. Edytowane 14 Luty 201114 l przez Levus
Napisano 18 Luty 201114 l ogolnie spoko, ladnie wyszlo, tak jak wyzej krolewskie nie pasuje wogole pod te tlo, i doczepil bym sie jeszcze do desperadosa, otoz imho wyglada do polowy bardzo dobrze, a od polowy juz gorzej, brakuje odbic na dolnej czesci butelki, przez to jest plasko