len_art Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Witam, W świecie w którym każde jabłko jest na wagę złota, rzeczywistość nie przypomina tej, którą znamy. Czy byłbyś w stanie zabić za ostatni posiłek? In the world that each apple counts as a bar of gold, where the universe doesn't look like the one we know. Would you be able to kill for the last meal? Ostatni update: detal Czasu niestety jak na lekarstwo ale może z doskoku uda się coś zmachać. Prosty przekaz w przestrzeni która zrodziła się w mojej chorej głowie. Uczłowieczone głodne zwierzęta, walczą o ostatni owoc. Sowa na pierwszym planie (jeszcze jak sowa nie wygląda ale będzie lepiej) jako ta jedna rozsądna próbuje sprawiedliwie podzielić z trudem znaleziony posiłek. Reszta przyjmuje różne postawy co mam nadzieję będzie widać gdy skończę. Dopiero początek, wciąż nie podoba mi się anatomia w wielu miejscach. Kolor na razie potraktowany ogólnie. Powoli paleta będzie się poszerzać i wyczyszczać. komentarze oczywiście jak zawsze mile widziane. pozdrawiam serdecznie Edytowane 20 Marzec 2011 przez len_art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 oj, chyba bedzie niezly pocisk;] jedynie mi cycki dla krolika nie pasują;/ pani sowa moze miec cycuchy,no ale nie krolik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 hehe, niezła scenka rodzajowa się szykuje, fajna mimika postaci i dynamika tego królika heh... jak na obrazach klasyków, to wygląda nawet jak ich parodia. niezły sen ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaraskg Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Wygląda trochę jak zlepek prac Ryohei'a Hase'a czy jakkolwiek pisze się jego nazwisko/imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Jaraskg -heh, tez mi sie pierwsze co skojarzylo to wlasnie jego pracki;] Ogolnie nie lubie troche tematów 'na siłe' -przeciez ta scena moze byc osadzona w ludzkich realiach,a zastapienie istot ludzkich zwierzakami nie wnosi zupelnie nic do tematu..ot tak, po prostu moze ciekawiej to wygladac bedzie... Mimo to praca wyglada ciekawie plastycznie i dlatego sie broni, fajna mimika zwierzakow,chociaz naprawde widac duzą inspiracje pracami Ryoheia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 bardzo mi sie podoba kibicuje Ci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Fantazje masz straszną. Szczura z cyckami jeszcze nie widziałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AeroPaint Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 czekam na efekt końcowy bo jak do tej pory jest mega:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Luty 2011 Share Napisano 21 Luty 2011 Jeśli głowa królika należy do ciała z piersiami, to chyba szyja jest w złym miejscu (wygląda jakby to była głowa kogoś kto stoi tuż po prawej osobnika z piersiami). Oprócz tego niebardzo jest co krytykować, fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teli Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 fajowe te postacie i aż czuć historyjkę za tym obrazkiem - trochę mylące te kły u królika/zająca ale w sumie to twoja wizja tych zwierzątów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
len_art Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 hej Dziękuję wszystkim za cenne komentarze. Wrzucam wersje jeszcze nie skończoną, ale muszę odpocząć od tego obrazka zanim będę finishował. Jak zwykle komenty mile widziane :) Pozdrawiam serdecznie Wersja do oceny także w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ItalianCopper Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Detal nie z tej ziemi :D Tylko wydaje mi się, że jakbyś tło zrobił ciemniejsze, takie ciemno niebieskie, mniej więcej jak było wcześniej to fajnie Ci wyskoczy pierwszy plan bo teraz się za mało kontrastuje i nie tworzy tego klimatu co wcześniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Mocne, bardzo mocne;D Zastanawia mnie tylko kto kroi jabłko.. ;) Edit: A dopiero teraz ogarnąłem wzrok i zauważyłem, że tam jest też kocia łapa, a kroi sowa :D Edytowane 5 Marzec 2011 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koton Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 niesamowity klimat, świetne postacie. żadnych cenny technicznych uwag nie mogę udzielić,jedyne co mi się rzuciło w oczy, to że tam gdzie sowa odtrąca nóż królika trochę ciężko dojrzeć która dłoń do kogo należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jordans Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Bardzo ciekawa praca. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 no widze kandydata do statuetki, swietnie ci to wyszlo. Zrob wieszy kontrast miedzy tlem a 1 planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 małpisko chyba nie celuje w jabłko... głowę ma zwróconą lekko do widza, i sięga przed siebie, ale nie do jabłka, takie odnoszę wrażenie, może się mylę. praca piękna, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 jak to zobaczyłem nie mogłem przestać przeklinać przez 5 minut... zaje...biste... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Miażdżący skill, kładziesz na kolana, mega klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody! Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 pysznie byłoby zobaczyć tak ilustrowaną 'Alicję w Krainie Czarów'! super praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Królik z cyckami wygląda jakby gryzł(a) się w ramię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
len_art Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 Cześć, Update w pierwszym poście. Chyba to będzie już koniec. Mam ochotę kilka rzeczy jeszcze poprawić, ale już czasu nie starczy raczej. Dziękuję jeszcze raz wszystkim za cenne uwagi. To zawsze daje kopa do dalszej pracy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Dobroć ciekawie malowany i z charakterem, tak lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Gratulujemy ukończenia pracy. Praca została pobrana do zaprezentowania Jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Piękna praca, naprawdę miło się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi