prrrszalony Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) FINISZ :) hej ho, póki co nie wiem jeszcze o co chodzi z tym rokiem 2501. Google wyrzuca sprzeczne informacje, ale chcę zrobić jakiś roboodkurzacz wysysający mózgi. Będzie pasowało do motywu? ;) Edytowane 31 Marzec 2011 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 dla mnie wsio ryba, zapodawaj szkicorki lepiej :), a nie tu jakieś dziwne pytania zadajesz. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 hej ho, póki co nie wiem jeszcze o co chodzi z tym rokiem 2501. ;) Taki Omen ... rozumiesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Dokładnie liczba związana z omenem. Dokładniej rozpowszechniona po katastrofie pewnego samolotu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_lotu_Northwest_Orient_Airlines_2501 a zresztą :D : http://www.max3d.pl/forum/member.php?u=8374 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blejsoid Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 project 2501 nikomu nic nie mówi? ;) zdziwiłbym się gdyby te cyferki w nicku omena miały inne pochodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 przygotuj się na zdziwienie i obejrzyj "ghost in the shell" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blejsoid Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 o men. ja piszę że cyferki to nawiązanie do projektu 2501, a ty mnie uświadamiasz że Omenowi chodziło o GitS? nieźle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 damn zle przeczytałem wtopa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 Tyle to i ja wygooglać mogłem ale dzięki :P No nic, jade z jakimś szkicem z zeszytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 ten tylek w miejscu facjaty to tak specjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 27 Marzec 2011 Share Napisano 27 Marzec 2011 fajny koncept.. na odwłoku w miejscu gdzie ciepły czerwony przechodzi w zimny [fiolet?] maźnij trochę nasyconego ciepłego koloru to się uwypukli fajnie..[to ciemniejsze nienaturalnie miejsce pod ramieniem] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 tak Leszku. Nie da się ukryć, że głosujący w cHC lubią pupy, więc postanowiłem im dać to, czego się domagają. Zamysł jest taki, że to ma być maszyna zmieniająca ludzi w pierdy. Dawno nie wymyśliłem niczego tak porywającego. Wykonałem wiele szkiców przed rozpoczęciem tej pracy i uznałem, że wersja z lewitującą, waporyzującą ludzi matrioszką z tyłkiem zamiast twarzy będzie najlepsza. Myślałem jeszcze o latającym odkurzaczu, ale skrzynka z rurą nie była taka emocjonująca. maciekG, dzięki, dorzuciłem trochę ciepła tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 O.o ... dziesięć znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 28 Marzec 2011 Share Napisano 28 Marzec 2011 hahahaha dobre w ryj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Uwaga !! Uwaga !! Przypominam, iż dziś kończymy :), macie czas na ukończenie prac do jutra, do godz. 10.00. Później podpinamy sondę. Powodzenia. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Ostatni upek przed finałem Fiolka to proste walce w sketchupie, jeszcze nie liźnięte jak należy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 nie, dla mnie to zbyt ciężka jazda:eek: zderegularyzujesz okna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 Mocne to, cybernetyczny przepływowy podgrzewacz jedzenia w natarciu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 w czasach rysowania orków i wielkich robotów koncept ten wydobywa ze swojej głębi powiew świeżości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 31 Marzec 2011 Autor Share Napisano 31 Marzec 2011 Podrzucam tutaj miniaturki :) https://lh4.googleusercontent.com/_mRcWMJ0TQPs/TZT58l1JJgI/AAAAAAAABc8/wNAxAVxUMhs/s800/mini.jpg Chciałem te okna takie schematyczne, nie wiem czy to dobra decyzja. CZas jaki mam na to też robi swoje :) Chciałem się pobawić :D ola-f wydaje mi się, że tak źle nie jest. Więcej się gada o tym, niż rzeczywiście ma to miejsce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi