Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To chyba efekt Jeża, ale w końcu i na Wilq'a przyszła pora, bardzo fajny trailer.

Szkoda tylko że dla większości widzów Wilqu jest jeszcze bardziej anonimowa postacia niż jeż Jerzy

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

leb urywa oddaniem estetyki tego komiksu w ruchu. trafione w 100% procentach.

a z ta anonimowoscia w porownaniu z J.J. to mozna polemizowac mysle;)

Napisano
  • Autor

No to wiedzą niestety tylko nieliczni, dla ogółu temat pojawia się dopiero dzisiaj, tydzień po premierze Jeża

Napisano

Wymiotło mnie:D.Oddany klimat w stu procentach. Niesamowicie zinterpretowana plastyczna konwencja komiksu.Trailer mocarny i muzyka.It made my day:D

KRL też sprzedał prawa do swojego komiksu.

Nastały w polsce czasu na ekranizacje komiksów - dobrze ,że robi się to tak , a nie jak za granicą:)

Nic tylko czekać na Osiedle Swoboda:D i wszystko post-produktowe i kulturowo gniewne.

Może taki sondaż jaki polski komiks byście zobaczyli na ekranie?:)

pzdr.

Kuba

Edytowane przez Scatmax

Napisano

aż chyba kliknę po raz pierwszy lubię to :) (to dopiero mega komplement)

ciekawi mnie kto będzie głos pod Wilqa podkładał, bo to bardzo ważny wybór.

Napisano

Bardzo dobrze, robi się coraz więcej ciekawych produkcji, moze w końcu nadkruszy się ten obecny beton...

Napisano

Nais! Na to pójdę :D

Napisano

Wygląda świeeetnie, jak to Scatmax wspomniał "post-produktowo" ;) Tylko o głosy się bardzo martwię. Każdy na swój sposób wyobraża sobie głosy bohaterów i nigdy nie znajdzie się złotego środka, ale przejrzałem trailery Jeża J. i w ogóle mi nie pasuje co się tam wyprawia:/ W Wilq też będzie problem bo charakterystycznych postaci jest tam w pytkę i ciut ciut.