Napisano 21 Marzec 201114 l To chyba efekt Jeża, ale w końcu i na Wilq'a przyszła pora, bardzo fajny trailer. Szkoda tylko że dla większości widzów Wilqu jest jeszcze bardziej anonimowa postacia niż jeż Jerzy
Napisano 21 Marzec 201114 l leb urywa oddaniem estetyki tego komiksu w ruchu. trafione w 100% procentach. a z ta anonimowoscia w porownaniu z J.J. to mozna polemizowac mysle;)
Napisano 21 Marzec 201114 l Autor No to wiedzą niestety tylko nieliczni, dla ogółu temat pojawia się dopiero dzisiaj, tydzień po premierze Jeża
Napisano 21 Marzec 201114 l Wymiotło mnie:D.Oddany klimat w stu procentach. Niesamowicie zinterpretowana plastyczna konwencja komiksu.Trailer mocarny i muzyka.It made my day:D KRL też sprzedał prawa do swojego komiksu. Nastały w polsce czasu na ekranizacje komiksów - dobrze ,że robi się to tak , a nie jak za granicą:) Nic tylko czekać na Osiedle Swoboda:D i wszystko post-produktowe i kulturowo gniewne. Może taki sondaż jaki polski komiks byście zobaczyli na ekranie?:) pzdr. Kuba Edytowane 21 Marzec 201114 l przez Scatmax
Napisano 22 Marzec 201114 l aż chyba kliknę po raz pierwszy lubię to :) (to dopiero mega komplement) ciekawi mnie kto będzie głos pod Wilqa podkładał, bo to bardzo ważny wybór.
Napisano 22 Marzec 201114 l Bardzo dobrze, robi się coraz więcej ciekawych produkcji, moze w końcu nadkruszy się ten obecny beton...
Napisano 23 Marzec 201114 l Wygląda świeeetnie, jak to Scatmax wspomniał "post-produktowo" ;) Tylko o głosy się bardzo martwię. Każdy na swój sposób wyobraża sobie głosy bohaterów i nigdy nie znajdzie się złotego środka, ale przejrzałem trailery Jeża J. i w ogóle mi nie pasuje co się tam wyprawia:/ W Wilq też będzie problem bo charakterystycznych postaci jest tam w pytkę i ciut ciut.