CzAk1 Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Już 20 maja do polskich kin trafi kolejna filmowa część przygód Kapitana Jacka Sparrowa. Tymczasem w oczekiwaniu na film możecie obejrzeć drugi zwiastun. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1688 Edytowane 21 Marzec 2011 przez CzAk1
n-pigeon Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Cała masa pięknych obrazków, niezwykły główny bohater, wartka akcja, a w dodatku kostiumowy ;) Czy może być lepiej? :D Nie mogę się doczekać, tym bardziej, że już nie będzie tych nudnych klusek jak wiliam i ta jego panna.
Double_G Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 A mi się już tak nie podoba. Za dużo tych odgrzewanych kotletów. Wywalają to co było najważniejsze w oryginale i zamiast tego ciągną na siłę jakieś nowe wątki. I po co to wszystko? Bo ludzie polubili Jacka Sparrowa? A wiec teraz już mam go dosyć. Thank you very much :P
Kris_R Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Już nie mogę się doczekać aż wyjdzie taki DVD box z wszystkimi częściami, jak już skończą całą piracką sagę. Na pewno stanie gdzieś na półce i będę do tego wracać i wracać i wracać... ;)
comander_barnik Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Piraci bez kowala i Keiry? Jak dla mnie rewelka, wszystko co psuło klimat odchodzi w niepamięć. Myślałem że to będzie marne odcinanie kuponów nie warte obejrzenia :D
Mortom Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 "Piraci z Karaibów" to chyba trylogia... czy to znaczy, że mamy tu w zupełności twór rodem z Hollywood? Jeśli tak to czuję że nie będzie już takie fajne, po za efektami.
Sunedge Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 przejedli mi sie piraci, ale i tak sie wybiore zeby sobie Penelope zobaczyc ;) btw. nie denerwuja Was numery takie jak z Hobbitem, pierwsza czesc chyba w tym roku a druga za 2 lata? do pasji mnie doprowadza takie dzielenie filmow
-hpx- Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 Hobbit to raczej końcówka roku przyszłego niż tego ;] Piraci właściwie nie zostali "podzieleni" bo 4 części miało wogóle nie być, noo ale skoro sprzedały się 3 pierwsze to czemu nie zarobić więcej?
Shogun 3D Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Ja tam pustak jestem, wolę FXy niż Kieślowskiego. Czekam z nadzieją...
Rekomendowane odpowiedzi