Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ironia losu, jak mam iphone, to teraz nie mam maya :/ a potrzebne mi to bylo...ehh...

Napisano

Ale chyba jeszcze nie ma tego na AppStore bo jak klikam na link to przechodzi na stronę Apple :/ na samym iTunes tez nie znajduje

Napisano

Fajny pomysł:) brakuje jeszcze riga na ramię do iPhone:) szkoda że do 4:(

Napisano
Ale chyba jeszcze nie ma tego na AppStore bo jak klikam na link to przechodzi na stronę Apple :/ na samym iTunes tez nie znajduje

xrs autor na tym flimki mowi, ze musi zrobic klilka tweakow i ma nadziej ze wkrotce ukaze sie na Appstrorze, wiec jeszcze go nie ma... a programik bardzo fajny

Napisano

aj.. ;) dzięki Pawelkos - nie oglądałem szczegółowo tego filmiku :/ samo rozwiązanie z pewnością będzie przydatne :)

Napisano

Dla tych co najpierw czytają a potem oglądają:

Przewińcie do 9 minuty, żeby zobaczyć jak to działa w praktyce:)

Napisano

Tak po prawdzie to dla takiej zabawki nie trzeba by iphona..., jest trochę wynalazków w internecie opartych o wiimote + arduino (chociaż nie wiem po co arduino skoro dużo taniej wyjdzie kupić samą atmege, a wiimote można zastąpić od razu modułem akcelerometru ale mniejsza o to) tylko kwestia żeby ktoś jeszcze soft napisał który by dane wrzucał do maxa :) było by fajnie, ale jednego mi brak w tym rozwiązaniu przydał by się drugi akcelerometr do drugiej ręki żeby poruszać się jeszcze przód , tył , boki. wtedy to by było coś :D