Napisano 7 Kwiecień 201113 l Witam Dorzucę do galerii jeszcze trochę architektury. Taka składanka 3d i 2d. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam Update 10.04.2011 Update 01.05.2011 Update 07.05.2011 Update 12.05.2011 Edytowane 12 Maj 201113 l przez Tores
Napisano 7 Kwiecień 201113 l fajna wizka, i w sumie prosty dom a cieszy bryła :) [podobają mi się te liście na tarasie ;D]
Napisano 8 Kwiecień 201113 l Autor Dzięki za komentarze. Cieszę się, że się podoba, mimo że to nie jest jakaś super nowoczesna architektura ale spokojny domek na wsi. 3d to budynek i wnętrze, ogrodzenie i listki na tarasie oraz wjeździe rozrzucone scatterem po liniach z maską gęstości. Reszta to już zbieranina zdjęć. Pawulski - co do recepturki to oglądaj naturę, żyj w zgodzie z naturalnym oświetleniem, naucz się używać odpowiednio masek w PS, rzucaj ciekawe cienie na budynek i otoczenie jak tylko możesz na stykch trawy ze ścianami używaj modelu trawy rozsianej scatterem lub czymkolwiek aby nie bawić się w rysowanie pojedynczych źdźbeł gdy wrzucisz trawę ze zdjęcia i kombinuj z ustawieniem tego wszystkiego aby kompozycja dobrze wglądała:)
Napisano 10 Kwiecień 201113 l świetnie zgrana zieleń - powiem szczerze jestem pod wrażeniem. jak z czasem pracy nad taką wizką (ujęciem jednym) orientacyjnie oczywiście.
Napisano 11 Kwiecień 201113 l Autor Dzięki Loki Jeden dzień na mapowanie, próbne ujęcia i do klienta do zaakceptowania. Jeden dzień na ustawienie kompozycji do jednego ujęcia (to jest chyba najcięższa praca) i do klienta. Jak jest akceptacja to pozostaje dopracowanie masek ponieważ nie mam wszystkiego wyciętego ze zdjęć. Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 201113 l Autor Ponieważ nie chcę zakładać nowych wątków a domki w tym stylu co jakiś czas będą pojawiać się nowe, to bedę co jakiś czas robił jego upgrade. Zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam
Napisano 4 Maj 201113 l Bardzo ladnie, schludnie, czysto i swietny montarz. Ciezko powiedziec co jest 3D a to mowi samo za siebie. Gratulacje
Napisano 7 Maj 201113 l Autor Dzięki za następne komentarze Touch - jak się przekonałem trawa to czynnik tak samo ważny jak i sam budynek. Fajnie, że się podoba fabws - dzięki :) PS. zapraszam do obejrzenia następnego domu.