rzuq Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 ;] Wiec postanowilem sobie zrobic krotki odpoczynek od Rzobina i zajac sie czyms z innej beczki. Pomysl wpadl do glowy moze 20 min temu. Poki co szybki szkic, zobacze co z tego wyniknie ale mysle ze sporo mowi Temat ;) Nad forma sie jeszcze nie zastanawialem wiec na biezaco postaram sie konkretyzowac zarowno w tej kwestii jak i w samej tresci. pozdrawiam rzuq ps. zamiast dloni bedzie kawalek tylka albo para przrosnietych piersi ;] jezeli macie jakies ciekawe pomysly walcie, na pewno przyda sie jakas pomoc. [Wyedytowany dnia 16-6-2004 > rzuq]
rzuq Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 hmmm - sytuacja zaczyna sie klarowac powoli... motyw sexMachine bede musial odlozyc na nastepny raz ( planowalem suwaczki, pejcze, dziwne rzucane przez kogos (cos ;] ) cienie ale calosc sama sie broni...
Por@szek Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 wyglada nice, ale ja bym zostal przy pomysle z ta reka
Kris_R Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 No dobra.. pomysł z tyłkiem jest mega! mi się podoba... co do szkicu nr. 2 to co tu robi ta noga? dawaj z góry te spadające śmieci i bobki tudziesz inne przysmaki :)
Wojtass Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 heehehe bardzo fajny bonifacy ;) tez jestem za pomyslem karminie z reki... :)
Yamakasi Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 ciekawy pomysl i wykonanie czekam na kolejne update :) co ten Bonifacy sobiee bedzie myslal ?? (bo chyba po to jast ta chmureczka) PRACUJ DALEJ :)
rzuq Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Napisano 18 Czerwiec 2004 Kris_R: ;D ;D ;D - no ok, beda \"przysmaki\" ... zrobimy troche swinskiego jaja ;] Na weekend wracam do rodzinnego Wodzislawia wiec robie sobie przerwe od wszystkiego. W przyszlym tyg. juz ostatnie egzamy wiec pewnie wpadnie jakis update zarowno Boniego jak Rzobina. // az sie boje na co ten kot moglby byc napalony ;] pozdro rzuq
rzuq Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 Glupio sie przyznac ale nadal nie mam pomyslu na to co wisi nad nimi. (z drugiej strony nie musi nic wisiec a jedyne co bedzie widac to smuge ostrego swiatla, a tu juz jest kilka koncepcji) Za namowa Filuha dorobilem Bonifacemu kumpla do koryta, na dobra sprawe bezimiennego narazie (na Filemona nie wyglada ;) ) Bycmoze po jutrzejeszym egzamie z sieci wpadne na jakis glupi pomysl ale narazie skupie sie na ogladaniu meczu Hiszpania-Portugalia. ;] pozdrawiam rzuq
Wojtass Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 hehehe bardzo fajny pomysl, tylko mi to wyglada na panią bonifacową :)
Gacu666 Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 JA bym tu widział takie kiełbaski zrobione z słabo przerobionych kawałków czy to ludzkich czy innych, taki np. baleronik ze swinskim kopytkiem czy inne takie, wszystko np. w siatce na zakupy (takiej ze sznurków). Zas siatke trzymała by wielka łapa jakiejs baby, której kiece i noge byłoby widac na ujęciu :]. Byłaby to przenośnia (czy jakos tak), która obrazowałaby sytuacje Polski w wejsciu do UE. Tylko musialbys dopisac jeszcze tekst \"Teraz Polska\" :].
rzuq Napisano 20 Czerwiec 2004 Autor Napisano 20 Czerwiec 2004 Tez dobre - w tle rozkraczona pochylajaca sie gruba baba z wlochatymi jak pajak nogami wyjmujaca z siaty kawal baleronu dla rozjuszonej trzodki ;] tyle ze jaka baba hoduje kota - syna mocy ciemnosci - i ufoludka - pana minety ;] tlo to zwykla wiejska kuchnia ... chyba wpadlem na pomysl - kuchnia w ktorej zwierzaki robia swoje pod nieobecnosc tegiej baby ... widok z kuchni na przedpokoj (dosyc dlugi dystans - stara wlazi do domu a pierwsze zwierzaki juz spieprzaja z jej oczu kiedy to Bonifacy i Filo nieiwedzac co sie swieci slinia sie na widok dostarczanej z lodowy przez ich kumpla kielbachy ?;)> tak czy siak dzieki za pomysla Gacu666. Jeszcze kilka slow napisze do swojej strony i spadam spac bo pozno sie robi. 3m cie sie rzuq ps. Wojtass przecietny facet-Polak 50-latek ma cyce ;] i wystajacy na 10-15cm przed nie brzuch - swoja droga moglibysmy zawojowac tym stylem na europejskich salonach - to i pekaesy ?? hmmm....
Gacu666 Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Ehehehe twój pomysł wypas:], to cały komiks by mozna było zrobic :D. Tęga baba rulez :D.
rzuq Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Napisano 23 Czerwiec 2004 Prawie wszystkie egzamy pozdawane - jakos sie przyzwyczailem do wrzesnia ;)> - teraz pora zeby cos narysowac - tu ogolny koncept Bonifacego - sporo sie zmieni ale ogolny schemat bedzie zachowany - dopracowania wymaga z pewnoscia stara wchodzaca do domu z psem, kadr, perspektywa. Wtrace kilka mini historyjek... zobaczymy co z tego wyjdzie. Dojdzie kilka potworkow ktore widza juz babe i probuja spieprzac badz ostrzegac reszte... http://rzuq.mine.nu/max3d/kocur41.jpg pozdrawiam rzuq
Gacu666 Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Łochoo...ostra jazda w stylu sado masło :] juz to powoli widze w większych detalach:] Bedzie miodzio :]. Ja tam osobiscie mam pare pomyslow na takie rozne historyjki, ale na papierze nienarysuje, bo wiem, ze mi nie wyjdzie;) ale jakbym mial tablet, ech... Rzuq, czekam na update\'y :] aha i gratulacje tych egzaminow :]. Pozdro P.S. Loool tam przy jednej scianie to widze cos sie kręci, ta pani z torebką na niezłą lache wygląda buehehh:] [Wyedytowany dnia 24-6-2004 > Gacu666]
rzuq Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 Praktyka ukonczona i wreszcie mialem troche czasu dla siebie. Mniej wiecej zakreslilem wyglad sceny i styl wykonania. Przedemna wyjazd wiec bycmoze za 3-4 tyg bedzie kolejna odslona (moze finalna). Lodowa (procz tego ze bedzie wypchana towarem i umiejscowiona bedzie w niej glowna akcja) zostaje mniej wiecej tak jak teraz - co do reszty postaram sie zrealizowac to co zawarlem we wczesniejszych szkicach. pozdrawiam rzuq
black_gopher Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Świetny koncept - gratulacje! Zapowiada się nieźle.
rzuq Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 Ostatnio sporo rzeczy na glowie i o wiele mniej czasu ale mimo to kiedys dokoncze bonifacego ;D - kolejny krok przed wami.
KLICEK Napisano 28 Listopad 2004 Napisano 28 Listopad 2004 juz myslalem ze dawno o tym zapomniales a tu popatrz ;) bardzo fajne nowe postacie normalnie super :D
rzuq Napisano 28 Listopad 2004 Autor Napisano 28 Listopad 2004 nie nie zapomnialem, boje sie tylko ze zgubie glowny watek - musze za jednym pociagnieciem w dwa trzy dni usiasc nad tym i wykonczyc w przeciwnym wypadku troche to bez sensu.
conraderro Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Hehehe, te dwa "Bonifacusie" wyglądają jakby grały w kometkę. :]
kolegaalek Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Świetne! rzuq, conraderro- co was tak długo nie było?:)
smart Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 pierwsze skojarzenie po obejrzeniu nowych rysunków to Crittersy i gremlinsy co do ogólnego klimatu,a postacie...heh naprawdę orginalne:) normalnie do bajki się nadają. bardzo fajne żywe kolory pozdrawiam
Ufol Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 zarombiste, ze swojego czasu podobne rzecy normalnie na kartce w szkole rysowałem jak mi sie nudziło (a to nie żadko było jak sie można domyślić :) ) wiesz co- na najwyższej pułce w lodówce zrób takom błyszczącą częściowo oszronioną wypaśną puszke albo butelke PIWA (tylko mocnego oczywiście ;] ) i bedzie odrazu wiadomo do czego sie wszyscy ślinią pozdro
conraderro Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Też bym chciał mieć taką swobodę bawienia się tabletem. A tam co, Elvis chce zarwać jakąś niezłą zieloną d.... :] (możesz odebrać te komentarze pozytywnie) kolegaalek - praca, praca, praca :( nawet nie miałem czasu na chwilę przysiąść do 3dmaxa, Dzięki za pamięć.
Salvator Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 alma rzuq ;] ładnie, te tyłki dodają klimatu :) najlepszy jest cwaniaczek najbardziej na lewo :>
Rekomendowane odpowiedzi