Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

;] Wiec postanowilem sobie zrobic krotki odpoczynek od Rzobina i zajac sie czyms z innej beczki. Pomysl wpadl do glowy moze 20 min temu. Poki co szybki szkic, zobacze co z tego wyniknie ale mysle ze sporo mowi Temat ;)

Nad forma sie jeszcze nie zastanawialem wiec na biezaco postaram sie konkretyzowac zarowno w tej kwestii jak i w samej tresci.

pozdrawiam

rzuq

ps. zamiast dloni bedzie kawalek tylka albo para przrosnietych piersi ;] jezeli macie jakies ciekawe pomysly walcie, na pewno przyda sie jakas pomoc.

kocur6.jpg

[Wyedytowany dnia 16-6-2004 > rzuq]

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

hmmm - sytuacja zaczyna sie klarowac powoli... motyw sexMachine bede musial odlozyc na nastepny raz ( planowalem suwaczki, pejcze, dziwne rzucane przez kogos (cos ;] ) cienie ale calosc sama sie broni...

kocur18.jpg

Napisano

No dobra.. pomysł z tyłkiem jest mega! mi się podoba...

co do szkicu nr. 2 to co tu robi ta noga? dawaj z góry te spadające śmieci i bobki tudziesz inne przysmaki :)

Napisano

heehehe bardzo fajny bonifacy ;) tez jestem za pomyslem karminie z reki... :)

Napisano

ciekawy pomysl i wykonanie czekam na kolejne update :) co ten Bonifacy sobiee bedzie myslal ?? (bo chyba po to jast ta chmureczka)

PRACUJ DALEJ :)

Napisano
  • Autor

Kris_R: ;D ;D ;D - no ok, beda \"przysmaki\" ... zrobimy troche swinskiego jaja ;]

Na weekend wracam do rodzinnego Wodzislawia wiec robie sobie przerwe od wszystkiego. W przyszlym tyg. juz ostatnie egzamy wiec pewnie wpadnie jakis update zarowno Boniego jak Rzobina.

// az sie boje na co ten kot moglby byc napalony ;]

pozdro

rzuq

Napisano
  • Autor

Glupio sie przyznac ale nadal nie mam pomyslu na to co wisi nad nimi. (z drugiej strony nie musi nic wisiec a jedyne co bedzie widac to smuge ostrego swiatla, a tu juz jest kilka koncepcji)

Za namowa Filuha dorobilem Bonifacemu kumpla do koryta, na dobra sprawe bezimiennego narazie (na Filemona nie wyglada ;) )

Bycmoze po jutrzejeszym egzamie z sieci wpadne na jakis glupi pomysl ale narazie skupie sie na ogladaniu meczu Hiszpania-Portugalia. ;]

pozdrawiam

rzuq

kocur23.jpg

Napisano

JA bym tu widział takie kiełbaski zrobione z słabo przerobionych kawałków czy to ludzkich czy innych, taki np. baleronik ze swinskim kopytkiem czy inne takie, wszystko np. w siatce na zakupy (takiej ze sznurków). Zas siatke trzymała by wielka łapa jakiejs baby, której kiece i noge byłoby widac na ujęciu :]. Byłaby to przenośnia (czy jakos tak), która obrazowałaby sytuacje Polski w wejsciu do UE. Tylko musialbys dopisac jeszcze tekst \"Teraz Polska\" :].

Napisano
  • Autor

Tez dobre - w tle rozkraczona pochylajaca sie gruba baba z wlochatymi jak pajak nogami wyjmujaca z siaty kawal baleronu dla rozjuszonej trzodki ;] tyle ze jaka baba hoduje kota - syna mocy ciemnosci - i ufoludka - pana minety ;] tlo to zwykla wiejska kuchnia ... chyba wpadlem na pomysl - kuchnia w ktorej zwierzaki robia swoje pod nieobecnosc tegiej baby ... widok z kuchni na przedpokoj (dosyc dlugi dystans - stara wlazi do domu a pierwsze zwierzaki juz spieprzaja z jej oczu kiedy to Bonifacy i Filo nieiwedzac co sie swieci slinia sie na widok dostarczanej z lodowy przez ich kumpla kielbachy ?;)> tak czy siak dzieki za pomysla Gacu666. Jeszcze kilka slow napisze do swojej strony i spadam spac bo pozno sie robi.

3m cie sie

rzuq

ps. Wojtass przecietny facet-Polak 50-latek ma cyce ;] i wystajacy na 10-15cm przed nie brzuch - swoja droga moglibysmy zawojowac tym stylem na europejskich salonach - to i pekaesy ?? hmmm....

Napisano

Ehehehe twój pomysł wypas:], to cały komiks by mozna było zrobic :D. Tęga baba rulez :D.

Napisano
  • Autor

Prawie wszystkie egzamy pozdawane - jakos sie przyzwyczailem do wrzesnia ;)> - teraz pora zeby cos narysowac - tu ogolny koncept Bonifacego - sporo sie zmieni ale ogolny schemat bedzie zachowany - dopracowania wymaga z pewnoscia stara wchodzaca do domu z psem, kadr, perspektywa. Wtrace kilka mini historyjek... zobaczymy co z tego wyjdzie. Dojdzie kilka potworkow ktore widza juz babe i probuja spieprzac badz ostrzegac reszte...

http://rzuq.mine.nu/max3d/kocur41.jpg

pozdrawiam

rzuq

Napisano

Łochoo...ostra jazda w stylu sado masło :] juz to powoli widze w większych detalach:] Bedzie miodzio :].

Ja tam osobiscie mam pare pomyslow na takie rozne historyjki, ale na papierze nienarysuje, bo wiem, ze mi nie wyjdzie;) ale jakbym mial tablet, ech...

Rzuq, czekam na update\'y :] aha i gratulacje tych egzaminow :].

Pozdro

P.S. Loool tam przy jednej scianie to widze cos sie kręci, ta pani z torebką na niezłą lache wygląda buehehh:]

[Wyedytowany dnia 24-6-2004 > Gacu666]

Napisano
  • Autor

Praktyka ukonczona i wreszcie mialem troche czasu dla siebie. Mniej wiecej zakreslilem wyglad sceny i styl wykonania. Przedemna wyjazd wiec bycmoze za 3-4 tyg bedzie kolejna odslona (moze finalna).

Lodowa (procz tego ze bedzie wypchana towarem i umiejscowiona bedzie w niej glowna akcja) zostaje mniej wiecej tak jak teraz - co do reszty postaram sie zrealizowac to co zawarlem we wczesniejszych szkicach.

pozdrawiam

rzuq

kocur51.jpg

Napisano
  • Autor

Ostatnio sporo rzeczy na glowie i o wiele mniej czasu ale mimo to kiedys dokoncze bonifacego ;D - kolejny krok przed wami.

59.jpg

kosz.jpg

lewa.jpg

Napisano
  • Autor

nie nie zapomnialem, boje sie tylko ze zgubie glowny watek - musze za jednym pociagnieciem w dwa trzy dni usiasc nad tym i wykonczyc w przeciwnym wypadku troche to bez sensu.

Napisano

pierwsze skojarzenie po obejrzeniu nowych rysunków to Crittersy i gremlinsy co do ogólnego klimatu,a postacie...heh naprawdę orginalne:)

normalnie do bajki się nadają.

bardzo fajne żywe kolory

pozdrawiam

Napisano

zarombiste, ze swojego czasu podobne rzecy normalnie na kartce w szkole rysowałem jak mi sie nudziło (a to nie żadko było jak sie można domyślić :) )

wiesz co- na najwyższej pułce w lodówce zrób takom błyszczącą częściowo oszronioną wypaśną puszke albo butelke PIWA (tylko mocnego oczywiście ;] ) i bedzie odrazu wiadomo do czego sie wszyscy ślinią

pozdro

Napisano

Też bym chciał mieć taką swobodę bawienia się tabletem.

A tam co, Elvis chce zarwać jakąś niezłą zieloną d.... :]

(możesz odebrać te komentarze pozytywnie)

kolegaalek - praca, praca, praca :( nawet nie miałem czasu na chwilę przysiąść do 3dmaxa, Dzięki za pamięć.

Napisano

alma rzuq ;]

ładnie, te tyłki dodają klimatu :)

najlepszy jest cwaniaczek najbardziej na lewo :>