Napisano 12 Kwiecień 201113 l Cześć...Nie jestem jeszcze dobrze obeznany w tym temacie i mam zadanie (prośbę) dla kogoś komu się nudzi...Czy mógł by mi ktoś zrobić postać zomowca taka jak tutaj: http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/ZOMO_ulicach_Warszawy_853269.jpg Z góry dzięki!
Napisano 12 Kwiecień 201113 l Pełny detal? Animować też? Może najprościej będzie spytać autora obrazka czy możesz użyć jego postać, wyrenderujesz go z mniejszym szumem i będzie ładny, po co robić na nowo. Materiał pałki można przecież poprawić.
Napisano 12 Kwiecień 201113 l Autor Spoko tylko poco pytać o zgodę skoro był w necie...;p A ty możesz to zrobić nie łapie się w tym...;/ Ale jest jeden problem bo ja nie potrzebuje tego do ozdoby tylko do gry...;p
Napisano 12 Kwiecień 201113 l wybierz mnie! bonusowo dorzce ten budynek w tle (oczyiwsice jako level do gry).
Napisano 12 Kwiecień 201113 l Rozmawialem z szefami i dali zielone swiatlo - CDProjekt RED Ci to zrobi!
Napisano 12 Kwiecień 201113 l XenOx napisał: Spoko tylko poco pytać o zgodę skoro był w necie...;p Nie no źle mnie zrozumiałeś. W necie jest render, ale może autor udostępni też sam model? Tylko trzeba by się przedtem zorientować ile ma poligonów, czy nie za dużo do gry.
Napisano 12 Kwiecień 201113 l A może w gameart'owej bitwie zamiast kosmity złodzieja, czy mnicha wojownika tematem będzie zomowiec :P
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Nie, to mapa Diffuse ale color wyszedł tam gdzie pada światło, coś jak Falloff mapa. Mapowane ze zdjęcia oczywiście. Siatka jest bardzo niedopracowana i ma wiele zbędnych krawędzi, choć robiłem prawie tydzień.
Napisano 24 Kwiecień 201113 l Reanimator napisał: Rozmawialem z szefami i dali zielone swiatlo - CDProjekt RED Ci to zrobi! Za milion złotych :) Jak by wrzucił taką prośbę wcześniej, to może mieli byśmy ZOMO-wca w Wiedźmaku 2 :)