Berger Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Hej, Coprawda wstyd się pokazywać w otoczeniu takich tematów, ale trudno :P Obiecałem sobie, że już przy tych renderach nic nie będe grzebał, także trzymajcie mnie za słowo ;P Historię projektu mniej więcej znacie, model to remodeling Chryslerowskiej bazy CAD, pierwsze podejście do jakiegokolwiek texturowania no i dalsza nauka renderowania :) 3ds max & vray 2.0 Hi-Res Hi-Res siatka Hi-Res Reszta ujęć w drodzę, a trochę ich będzie. C&C are welcome :) Edytowane 5 Maj 2011 przez Berger 1
Wonsky Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 (edytowane) Jak dla mnie super, zarówno model jak i render. Jedynie prawa strona spojlera z mocowaniem wydaje mi sie za ciemna, ale to pewnie celowy zabieg. Czekam na więcej ujęć ;) Edytowane 4 Maj 2011 przez Wonsky
pecet Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Następny dodge i znowu pięknie :) jedynie nie leżą mi refleksy na lampach, przez to wyglądają trochę mdło. Przydały by się jeszcze inne ujęcia.
lukasz1330 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Jest na prawdę nieźle ;) chociaż ze wszystkiego podobają mi się najbardziej opony :D 4* poszły ;)
BizU Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 bardzo solidne Niefortunnie w podobnym czasie pojawił się inny model. Konsekwentnie, z modelu na model coraz lepiej. I juz plastusi nie ma :) Studio nie podoba mi się, źle odbieram gradienty od 0x00 do 0xFF na małym odcinku. podoba mi się przerwa między komponentami zderzak/tył, ale nie ma szczelin koło drzwi. Tego mi brakuje troche
Bonifatz Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 3 gwiazdki ? to jakieś kpiny są ? Dobra robota Berger!
indian Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 3 gwiazdki ? to jakieś kpiny są ? Dobra robota Berger! salut.
mafida Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 3 gwiazdki ? to jakieś kpiny są ? Dobra robota Berger! Pozdro:)
Bonifatz Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 lol ;p moglibyście być mniej oryginalni ? xD sorry za offtop
Camel Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 z tego co wiem drugie ujęcie, to na koło, jest podobne do tego co zrobił blomd już wcześniej, tyle, że obraz był tak jakby odbity na prawą stronę: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=985760&postcount=43 aha i widzę że odbicie oraz cień prawdopodobnie były maziane w PS. 1 1
Smoku Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 Fakt przez pryzmat pracy blomda wypada na gorzej, ale ledwo 3 gwiazdki to nie porozumienie. to jest praca na 4,5. Jest naprawdę dobrze. Zazdroszczę.
NV Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 (edytowane) Ktoś tu chyba zapomniał , że ocenie podlega również model, który jest na bardzo wysokim poziomie. Oba projekty były tworzone równolegle, nie ma jakiejkolwiek mowy o kopiowaniu czy wzorowaniu się na drugim viperz z galerii . 4 gwiazdki to słuszna ocena, Ci co dają mnie zwyczajnie zazdroszczą. Osoby wstawiające ujemne punkty reputacji za to, że coś się im nie podoba, powinny się zastanowić do czego ta reputacja służy , bo chyba pomylili jej funkcję Edytowane 5 Maj 2011 przez NV
Orangegraphics Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 gdyby nie równoległa praca każdy by dał ***** tak więc też nie siejscie fermentu tu u bergera. super techniczne praca i należy się
Gość fishinthewater Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 Gratki fronta! Również nie kumam czemu tak nisko z oceną, no ale nie gwiazdki najważniejsze! świetne rendery jak i postpro, nie jeden pewnie zazdrości skilla! pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi