Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Serwis CGSociety.org ogłosił właśnie wyniki 25-tego konkursu, którego tematem był "Dreamscape". Zachęcam do zapoznania się z wynikami, spora dawka bardzo dobrych prac! Po raz kolejny bardzo miło nam wyróżnić wśród zwycięzców Polaka, którym jest Michał Milkowski. Jego praca okazała się najlepsza w kategorii "Concept Art". Gratulujemy!

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1762

Edytowane przez Adek

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rewelacyjna praca Michale. Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza.

Gratuluję i życzę dalszych sukcesów.

Napisano

ja chcialbym serdecznie pogratulowac organizatorom konkursu, ktorzy wyroznili moją prace w kategorii 'digital painting' i zapomnieli ją 'wlepić' na głowną;] jak pech to pech;]

gratze Michal, chociaz szczerze przyznam ze moi faworyci nie dostali nawet wyroznienia;/

Edytowane przez CzAk1

Napisano

nicponiu napisz maila do nich to jeszcze podkleja moze... zawsze to niezla promocja, warto zawalczyc...

i gratulacje ogolnie:)

Napisano

nicponimie, a ja się dziwiłem dlaczego Cię nie ma na pierwszych stronach. Przynajmniej dostałeś wyróżnienie, więc gratulacje! I truj tyłki organizatorów, żeby naprawili tę nielichą gafę, zwłaszcza że chyba jesteś na etapie łowienia zleceń?

Powiem jeszcze, że pamiętam 3,4 bardzo dobre prace, które nic nie dostały - normalnie szkoda mi autorów. Spodziewałem się nieco innych wyników, ale teraz myślę, że przy dość dużej grupie sędziów nie ma sensu prorokować.

No i wszystkim dziękuję za miłe słowa, trema po opublikowaniu prac nieco mi zeszła :)

Napisano

pisałem, no i jak widac efektów narazie nie widac;] nie no jakies fatum za mna chodzi juz od pewnego czasu,wiec w sumie nawet ten fakt mnie nie dziwi. Troche szkoda, bo poszła pierwsza fala, pieprzyc nagrody, sam fakt wyroznienia jest miłą opcją, ale jak widac nawet z tego cały ch*j wyszło...

Napisano

ano respect respect ;) ure the man! :) gratuluje!

Napisano

dekiel, Thx - thx! :)

W końcu wstawili pracę nicponima - http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=6222&page=5

Ale też znów spartolili - raz, że nazwisko ma literówkę, dwa, obrazkowy link prowadzi do pracy zupełnie innej osoby :( Facepalm pełną gębą. Przy okazji, nicponim, może warto uaktualnić galerię, do której prowadzi link podany w ogłoszeniu? Tam prace są z 2008 roku :)

Prawidłowy link http://challenge.cgsociety.org/dreamscape/entry/NicponimskY/final_image/

Napisano

edit:

tonic - bo mam dwa konta, stare nicponim, nowe nicponimsky;p niewiem jak usunac stare,wiec tak zostalo;p

Napisano

Niektóre nagrodzone prace nie porywają, a szkoda ;) no ale nie ja daje te nagrody, więc mnie to nie boli :P Konceptart bardzo ciekawy. Mało cgtalkowy a i tak nagrodzony :)

Możecie podrzucić linki do innych, ciekawych prac, które nie zostały nagrodzone?

Napisano

Gratulacje panowie. Nie tak łatwo się przebić nawet do wyróżnień na CGT CH.

Jak zwykle moi faworyci przepadli :)