adek Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Na blogu People Can Fly pojawiła się informacja, że firma stworzyła właśnie własne studio motion capture. Zdaje sobie sprawę, że dla wielu firm zajmujących się grami czy animacją takie studio w dzisiejszych czasach nie jest czymś bardzo odkrywczym, ale w tym wypadku bardzo mi się spodobał sposób poinformowania o tym fakcie za pomocą specjalnie zmontowanego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1867
_Seth_ Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Być może nie jest to odkrywcze, ale zauważ, że większość firm nie tylko z Polski, ale i z tego regionu Europy korzysta z zewnętrznych firm motion capture. Być może doczekamy się w tym studiu nie tylko nagrań do nowych produkcji PCF, ale i do innych ciekawych gier.
Nezumi Napisano 8 Lipiec 2011 Napisano 8 Lipiec 2011 Dobre :D Panowie od Bulletstorma prezentuja bliskie mi poczucie humoru - motyw z panienka szczerze mnie ubawil :D Bulletstorm to tez kawal niezlej giery.
syjon Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 slabo zanimowane sa te obroty, sila odsrodkowa dzialala by inaczej
kubi Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 W Bulletstormie fizyka nie działa tak jak powinna. :)
n1cram Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Fajna sprawa! pewnie niedługo każdy będzie miał takie studio w domu :)
DeC Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Te animacje wyjsciowe troche to jak antyreklama tego wszystkiego wyglada.
Leru Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 W bulletstornie pewnie wiele rzeczy nie działa tak jak powinny i co z tego? Giera jest sukcesem i kawałem fantastycznej roboty! DeC -> czemu antyreklama?
WYROCZNIA Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 Pozytywny news, swietnie!:) Ruch jak ruch, niedorobki sa, ale do gierek wystarczy, bez przesady... Poza tematem Pan w kitce fizycznie daje rade - szacun! Pan bez kitki pokazuje, ze i koslawy, znaczy kazdy moze i o to w tym chodzi:)
telthona Napisano 11 Lipiec 2011 Napisano 11 Lipiec 2011 ekipa PCF ma świetne poczucie humoru :D fajni ludzie jak widać :D
Rekomendowane odpowiedzi