Napisano 8 Lipiec 201113 l Na blogu People Can Fly pojawiła się informacja, że firma stworzyła właśnie własne studio motion capture. Zdaje sobie sprawę, że dla wielu firm zajmujących się grami czy animacją takie studio w dzisiejszych czasach nie jest czymś bardzo odkrywczym, ale w tym wypadku bardzo mi się spodobał sposób poinformowania o tym fakcie za pomocą specjalnie zmontowanego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1867
Napisano 8 Lipiec 201113 l Być może nie jest to odkrywcze, ale zauważ, że większość firm nie tylko z Polski, ale i z tego regionu Europy korzysta z zewnętrznych firm motion capture. Być może doczekamy się w tym studiu nie tylko nagrań do nowych produkcji PCF, ale i do innych ciekawych gier.
Napisano 8 Lipiec 201113 l Dobre :D Panowie od Bulletstorma prezentuja bliskie mi poczucie humoru - motyw z panienka szczerze mnie ubawil :D Bulletstorm to tez kawal niezlej giery.
Napisano 9 Lipiec 201113 l W bulletstornie pewnie wiele rzeczy nie działa tak jak powinny i co z tego? Giera jest sukcesem i kawałem fantastycznej roboty! DeC -> czemu antyreklama?
Napisano 10 Lipiec 201113 l Pozytywny news, swietnie!:) Ruch jak ruch, niedorobki sa, ale do gierek wystarczy, bez przesady... Poza tematem Pan w kitce fizycznie daje rade - szacun! Pan bez kitki pokazuje, ze i koslawy, znaczy kazdy moze i o to w tym chodzi:)