Napisano 11 Sierpień 201113 l Tygodniowy Speedpainting #124 - Macki... Im więcej ich tym lepiej... jako inspirację i "wczuwajkę'" proponuję świat stworzony przez Pana Lovecrafta. Inspiracje: http://pl.wikipedia.org/wiki/Howard_Phillips_Lovecraft http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielcy_Przedwieczni Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 19.08.2011 godz. 23:59. SONDA: pojawi się po zakończeniu sesji i będzie otwarta przez 3 dni.
Napisano 11 Sierpień 201113 l Autor Nie wiem czy temat jakoś się nie dubluje, czy nie było czegoś podobnego w ostatnich tygodniach ale jak coś to piszcie, to będę szybko zmieniał.
Napisano 11 Sierpień 201113 l Autor No imo macki przy okazji były... zupełnie inny klimat ale niech się jakiś mod wypowie....
Napisano 11 Sierpień 201113 l Autor nicponim - wierz mi że taki miał być pierwotny temat :D ale w końcu sobie siana z tym dałem... był tez cyckotron i mackozaur i inne takie pokrewne twory :D Widzę, że władza barykad nie stawia, wieszać nie każe to zostawiam temat.. gdyby jednak kogoś w oko mocno raził to proszę moderatorów o zmianę.
Napisano 12 Sierpień 201113 l @RaVirr, przepraszam, może jak mnie dzisiaj natchnie to zrobię drugiego już normalnie z cyckami bez żadnych fanaberii ;)
Napisano 12 Sierpień 201113 l Autor Sucharek - fajny ... może jakiś inny kolorek by się na twarzy przydał... RasTak - on....hmmmm....je czy to drugie? W głowie jakoś lepiej to wyglądało...
Napisano 12 Sierpień 201113 l ooo jaka śliczna Urszula :D czasu trochę mi w zapasie zostało więc w sumie mogłam coś z kolorem porobić bo całość monochromatyczna strasznie ale w trakcie już mi się przestało podobać więc już sobie dałam spokój ;|
Napisano 13 Sierpień 201113 l W oderwaniu od zlecenia, coby nie zdziadziec zupelnie, tez sobie macki zrobilem.
Napisano 13 Sierpień 201113 l imho pierwszy obrazek był ładniejszy. na leszka nie zagłosuję bo odpuścił dłonie
Napisano 15 Sierpień 201113 l chudek: super kolory! tylko czy ta postać nie powinna być "mniejsza" skoro jest tak głęboko w zaułku?
Napisano 15 Sierpień 201113 l w momencie robienia stwierdziłem, że to będzie taki wielki stwór człekopodobny :] ale masz rację lepiej z tego kobitkę jakąś zrobić :)
Napisano 15 Sierpień 201113 l pierwszy speedpainting od dawien dawna. macki: checked cycki: checked ed: mała poprawka Edytowane 15 Sierpień 201113 l przez PietrasPete
Napisano 17 Sierpień 201113 l popełniłem w tym obrazku chyba wszystkie możliwe grzechy, ale półki co...
Napisano 18 Sierpień 201113 l ula la -wraca człowiek z maleńkiego urlopu a tu tyle fajnych prac!ja dałem radę skrobnąć tylko coś takiego
Napisano 18 Sierpień 201113 l Double_G: thx=] wziąłem ten temat na warsztat, może wykszesam z tego coś więcej=]
Napisano 19 Sierpień 201113 l Autor Tjaaa.. ktoś się przy sondzie narobi.... :) Drugie podejście... Edytowane 19 Sierpień 201113 l przez JakkaS
Napisano 20 Sierpień 201113 l nie wiem czemu ale zawsze mi się wydawało, że do głosowania idzie ostatnia a tu się okazuje że nie ;) a zatem - ja daję drugą.