FredekXD Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 Witam :D Przygode z 3D Max-em i reszta programow ktore pozwalaja pracowac w 3 wymiarach zaczelem rok temu :P Moze to smieszne ale pracuje nad amatorskim filmikiem, chcialbym pokazac kilka renderow z aktualnej pracy lecz narazie skupiam sie na mechanice i zabawie w reactorze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Modele ok. Popracuj nad tekturami, bo gdzieniegdzie się rozjeżdżają i gubią mapowanie. Oświetlenie również do wymiany. Pozdrawiam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Ujęcie z Lancerem zasuwajacym noca przez miasto czadowe. W magazynie padła skala, samochody o wiele za małe w porównaniu do okna i regałów. Zapowiada się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 Masz już jakieś sekwencje, czy to tylko pojedyncze klatki? Ciekawy jestem jak to wyjdzie, sam przygotowuje w wolnym czasie animację na pracę dyplomową w podobnym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FredekXD Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 Wiecie mam 17 lat narazie sie szkole i czekam na okazje zeby zarobic na jakiegos dobrego Pehnoma z GTX 560 :P Sekwencji zadnych nie mam jedynie kilka preview jak testowalem Craft Animation w miescie zeby dobrze skalibrowac mechanike :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FredekXD Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 Wczoraj zrobilem garaz dla BMW m3 postaralem sie przy teksturkach i swiatle jak kolega powyzej radzil :P (Przepraszam za szybi w BMW sa one sklonowane gdzie jedna jest przezroczysta a druga z reflektem vRay dlatego jest taki bug :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 poka siateksy...ja tez cos takiego kiedys robilem, i mam zamiar wrocic kiedys.....licencjat skonczyc trzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FredekXD Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 Sciany nie maja siatki bo sa jedno poligonowe :P (Musze oszczedzac na kazdym skrawku bo nawet nie chce wymieniac jaki sprzet mam ^^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 (edytowane) Wiecie mam 17 lat narazie sie szkole i czekam na okazje zeby zarobic na jakiegos dobrego Pehnoma z GTX 560 :P Ja mam obecnie Phenoma x4 955 BE i ciągnie wszystko w bdb. czasie, polecam bo można zrobić overa bez zmiany chłodzenia do 4,2Ghz. Od karty ważniejszy jest ram, którego szybko Ci będzie brakowało. sry4off Edytowane 31 Sierpień 2011 przez pirx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Auta też robiłeś sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 samochody wyglądają jak wyciągniete z NFSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Auta też robiłeś sam ? To samo mi pytanie nasuwa się na myśl, gdyż modele są naprawdę ok, ale resztę trzeba dopieścić. Poczytaj o Global Illumination + Final Gather, winietowaniu i zmiękczaniu cieni, a zobaczysz co da się wyciągnąć z Twoich scen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FredekXD Napisano 2 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Ja mam obecnie Phenoma x4 955 BE i ciągnie wszystko w bdb. czasie, polecam bo można zrobić overa bez zmiany chłodzenia do 4,2Ghz. Od karty ważniejszy jest ram, którego szybko Ci będzie brakowało. sry4off No ja mam Toshiba a105 Genuine 2x 1.6ghz, 2gb ram, intel gma 945 Wiec to naprawde skromnie :P Auta też robiłeś sam ? Auta zostaly sciagniete jako darmowe modele :P Jedynie co wlasne robilem to detale typu grill, materialy, felgi, kola. Ogolem karoseria nie jest mojego autorstwa... @DOWN Bez oszczerstw nie chcialem oszukac ^^ Edytowane 3 Wrzesień 2011 przez FredekXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Auta zostaly sciagniete jako darmowe modele :P Jedynie co wlasne robilem to detale typu grill, materialy, felgi, kola. Ogolem karoseria nie jest mojego autorstwa... Oj nie ładnie nie ładnie oszukiwać. Powinieneś był to napisać na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi