Godzil Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam! Od dni dwóch współpracuję z pewnym salonem łazienek w mym rodzinnym miasteczku, moją pierwszą, jednodniową wypocinką pochwalić się chciałem: Jest mała, prosta ale chyba przyjemna? Klient zadowolony, pracodawca też. Wcześniej wizki szły im CADowskie, więc mam nadzieję że się im przysłużę na dłużej :) W tym ogromnym przedsięwzięciu pomagała mnie radą projektantka, którą tam zastępuję i która wprowadza mnie w tajniki pracy w ów salonie, temu uwzględniłem ją w podpisie. Mam nadzieje że jest znośnie? Pozdrawiam! Edytowane 3 Wrzesień 2011 przez Godzil
bolitic Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Bardzo przyjemna pracka, miło się patrzy a te renderki;) Szczególnie że to 1-no dniowa pracka. PS. daj miniaturkę
piko84 Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Ten kibelek od tyłu średnio wygląda. Mogleś już usunąć te przedmioty które są doklejone do tej niewidocznej ściany.
Pionier Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 hej, mi również się podoba, projekcik jak i render, na pewno współpraca z klientem przeciągnie się na dłużej, gratki :) brawo także za wspieranie lokalnych firm, tak trzymać! :) pozdrawiam, pionier.
maciek.m Napisano 3 Wrzesień 2011 Napisano 3 Wrzesień 2011 Bardzo mi sie podoba:) Mam pytanko kafelki sam jakos robiles czy dostales od producenta wzor, a jak dostales od producenta to sama texturke czy juz podzielone na kafelki czy jak to jest?:P(rozumiesz?:P) Ogladam to ktorys raz i wsumie jedna rzecz mi nie pasuje, a mianowiscie sufit od kafelkow sie zielony zrobil, moze i tak powinno byc ale czesto czytam ze tak nie fajnie i ze to sie niweluje jakims materialem ktory nie przyjmuje kolorow otoczenia(rozumiesz:P)
Godzil Napisano 4 Wrzesień 2011 Autor Napisano 4 Wrzesień 2011 Dzięki za dość pochlebne oceny! Do uwag się zastosuję oczywiście... Maćku, tekstury kafelek często dostaje się od producenta, w tym wypadku przeszedłem lekka batalię aby dostać je w rozsądnej rozdzielczości. Dostaje sie pojedynczą teksturę jednej płytki, dzielenie czy układanie ich już odbywa sie we własnym zakresie. W tym wypadku każda płytka jest u mnie osobnym obiektem :P Ot taka zabawa... Materiał o którym mówisz to VRay Override material, ale nie przekonuje mnie argument że "tak się robi bo tak nie ładnie" ;) Mnie sie podobał tutaj ten color bleeding, więc zostawiłem. Łazienka jest dość mała, refleksyjna, więc na żywo może i by była zielonkawa... Pozdrawiam!
mati87 Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Wygląda extra, szyba w natrysku mi się strasznie podoba. Jedyne czego bym się przyczepił to kamyczki, wyglądają jakby miały zaraz powypadać (głównie przez niewidoczne ściany), może gdyby były trochę głębiej schowane. fajne wizki w rewelacyjnym czasie. pozdrawiam!
natas Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Bardzo fajna łazienka .Zwłaszcza urzekły mnie gabaryty niby mała ...a przyjemna :)
żółty Napisano 4 Wrzesień 2011 Napisano 4 Wrzesień 2011 Bardzo fajna, czysta wizka, przyjemnie popatrzeć. Kafelki świetnie oddane wg. mnie. Gratuluję :]
Godzil Napisano 5 Wrzesień 2011 Autor Napisano 5 Wrzesień 2011 Bardzo dziękuję :) mati87 zgadza się, kamyczki bezczelnie olałem :(
peter_f Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 Bardzo ładna wizualizacja. Fajny detalik i dopracowane materiały.
Tores Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 Extra oprócz tych kamyczków. Można nawet usiąść wrzucając ciuchy do pralki:) Trochę wyją wielkością uchwyty drzwi prysznica. PS. Układ słoi na ościeży i drzwiach się kłania;)
Godzil Napisano 5 Wrzesień 2011 Autor Napisano 5 Wrzesień 2011 Tores no z tymi wymiarami łazienki co nam tu ludzie przynoszą to są jajca, bo ludzie pomierzywszy sobie łazienkę myślą że tam mają miejsca jak na boisku do kosza a potem się właśnie okazuje, że mała klitka :) No i niestety wybrany przez klienta model kabiny takie uchwyty posiada. O dziwo ten model dobrze się sprzedaje. Dzięki wszystkim za opinie i rady!
Rekomendowane odpowiedzi