Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Od dni dwóch współpracuję z pewnym salonem łazienek w mym rodzinnym miasteczku, moją pierwszą, jednodniową wypocinką pochwalić się chciałem:

naforumy.jpg

Jest mała, prosta ale chyba przyjemna? Klient zadowolony, pracodawca też. Wcześniej wizki szły im CADowskie, więc mam nadzieję że się im przysłużę na dłużej :)

W tym ogromnym przedsięwzięciu pomagała mnie radą projektantka, którą tam zastępuję i która wprowadza mnie w tajniki pracy w ów salonie, temu uwzględniłem ją w podpisie. Mam nadzieje że jest znośnie?

Pozdrawiam!

Edytowane przez Godzil

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemna pracka, miło się patrzy a te renderki;) Szczególnie że to 1-no dniowa pracka.

PS. daj miniaturkę

Napisano

Ten kibelek od tyłu średnio wygląda.

Mogleś już usunąć te przedmioty które są doklejone do tej niewidocznej ściany.

Napisano

hej,

mi również się podoba, projekcik jak i render, na pewno współpraca z klientem przeciągnie się na dłużej, gratki :)

brawo także za wspieranie lokalnych firm, tak trzymać! :)

pozdrawiam,

pionier.

Napisano

Bardzo mi sie podoba:) Mam pytanko kafelki sam jakos robiles czy dostales od producenta wzor, a jak dostales od producenta to sama texturke czy juz podzielone na kafelki czy jak to jest?:P(rozumiesz?:P) Ogladam to ktorys raz i wsumie jedna rzecz mi nie pasuje, a mianowiscie sufit od kafelkow sie zielony zrobil, moze i tak powinno byc ale czesto czytam ze tak nie fajnie i ze to sie niweluje jakims materialem ktory nie przyjmuje kolorow otoczenia(rozumiesz:P)

Napisano
  • Autor

Dzięki za dość pochlebne oceny!

Do uwag się zastosuję oczywiście...

Maćku, tekstury kafelek często dostaje się od producenta, w tym wypadku przeszedłem lekka batalię aby dostać je w rozsądnej rozdzielczości. Dostaje sie pojedynczą teksturę jednej płytki, dzielenie czy układanie ich już odbywa sie we własnym zakresie. W tym wypadku każda płytka jest u mnie osobnym obiektem :P Ot taka zabawa...

Materiał o którym mówisz to VRay Override material, ale nie przekonuje mnie argument że "tak się robi bo tak nie ładnie" ;) Mnie sie podobał tutaj ten color bleeding, więc zostawiłem. Łazienka jest dość mała, refleksyjna, więc na żywo może i by była zielonkawa...

Pozdrawiam!

Napisano

Wygląda extra, szyba w natrysku mi się strasznie podoba.

Jedyne czego bym się przyczepił to kamyczki, wyglądają jakby miały zaraz powypadać (głównie przez niewidoczne ściany), może gdyby były trochę głębiej schowane.

fajne wizki w rewelacyjnym czasie.

pozdrawiam!

Napisano

Bardzo fajna łazienka .Zwłaszcza urzekły mnie gabaryty niby mała ...a przyjemna :)

Napisano

Bardzo fajna, czysta wizka, przyjemnie popatrzeć. Kafelki świetnie oddane wg. mnie. Gratuluję :]

Napisano
  • Autor

Bardzo dziękuję :)

mati87 zgadza się, kamyczki bezczelnie olałem :(

Napisano

Extra oprócz tych kamyczków. Można nawet usiąść wrzucając ciuchy do pralki:) Trochę wyją wielkością uchwyty drzwi prysznica.

PS. Układ słoi na ościeży i drzwiach się kłania;)

Napisano
  • Autor

Tores no z tymi wymiarami łazienki co nam tu ludzie przynoszą to są jajca, bo ludzie pomierzywszy sobie łazienkę myślą że tam mają miejsca jak na boisku do kosza a potem się właśnie okazuje, że mała klitka :) No i niestety wybrany przez klienta model kabiny takie uchwyty posiada. O dziwo ten model dobrze się sprzedaje.

Dzięki wszystkim za opinie i rady!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności