jefim Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 E-papier i pozwalający rysować jak na zwykłych kartkach. http://www.noteslate.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 O w mordę to wygląda dopiero nieźle. Jest jakaś orientacyjna cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspenboy Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Czy ja wiem... brak pressure sensitivity, dobre raczej do notatek na wykładach. Nie sądzę, żeby było dużo tańsze od inklinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 fajnie gdyby bylo rozszerzeniem kindla, dzieci moglyby rysowac penisy także w e-książkach ale 1bit gallery pokazuje jak mało przydatna to rzecz dla grafika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logos Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 pic na wodę fotomontaż, już chyba dwa lata temu to zapowiadali i miało się pojawić na początku tych wakacji, prawdopodobnie jest to jeden wielki fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monio Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Twórcy na tyle ograniczyli funkcje tego czegoś ze już chyba bardziej opłaca się kupić ryze papieru i tani skaner. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Nawet jesli to nie fake - a szczerze mowiac tak wyglada - to na prawde wole funkcjonalnosc zeszytu i olowka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel Lipka Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Ja na przyklad zuzywam codziennie ok. 10-15 stron a4 na notatki, ktore pod koniec dnia i tak laduja do kosza jednak musza zostac napisane w trakcie dnia i uwazam to za calkiem przydatne urzadzenie. Nie wiem jednak czy sie skusze, bo nie lubie wszedzie wprowadzac technologii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZelvaBOi Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) Na spotkania biznesowe jak znalazl :). W pozostalych zastosowaniach to słabo widzę. Edited June 10, 2013 by ZelvaBOi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortom Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) Czytałem o tym już dobre paręnaście miesięcy temu i nadal nic się nie ruszyło. Mam wrażenie, że to urządzenie nigdy nie powstanie dla masowego odbiorcy. Albo cena będzie x3 większa i jabłko podchwyci temat :P A po za tym to na notatnik dobre, 19 mm a nie jedna ryza papieru się w tym pomieści :) no i dobrze by się na tym czytało PDFy. Edited September 6, 2011 by Mortom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts