Napisano 5 Wrzesień 201113 l E-papier i pozwalający rysować jak na zwykłych kartkach. http://www.noteslate.com/
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Czy ja wiem... brak pressure sensitivity, dobre raczej do notatek na wykładach. Nie sądzę, żeby było dużo tańsze od inklinga.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l fajnie gdyby bylo rozszerzeniem kindla, dzieci moglyby rysowac penisy także w e-książkach ale 1bit gallery pokazuje jak mało przydatna to rzecz dla grafika.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l pic na wodę fotomontaż, już chyba dwa lata temu to zapowiadali i miało się pojawić na początku tych wakacji, prawdopodobnie jest to jeden wielki fake.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Twórcy na tyle ograniczyli funkcje tego czegoś ze już chyba bardziej opłaca się kupić ryze papieru i tani skaner. ;)
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Nawet jesli to nie fake - a szczerze mowiac tak wyglada - to na prawde wole funkcjonalnosc zeszytu i olowka.
Napisano 5 Wrzesień 201113 l Ja na przyklad zuzywam codziennie ok. 10-15 stron a4 na notatki, ktore pod koniec dnia i tak laduja do kosza jednak musza zostac napisane w trakcie dnia i uwazam to za calkiem przydatne urzadzenie. Nie wiem jednak czy sie skusze, bo nie lubie wszedzie wprowadzac technologii.
Napisano 6 Wrzesień 201113 l Na spotkania biznesowe jak znalazl :). W pozostalych zastosowaniach to słabo widzę. Edytowane 10 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 6 Wrzesień 201113 l Czytałem o tym już dobre paręnaście miesięcy temu i nadal nic się nie ruszyło. Mam wrażenie, że to urządzenie nigdy nie powstanie dla masowego odbiorcy. Albo cena będzie x3 większa i jabłko podchwyci temat :P A po za tym to na notatnik dobre, 19 mm a nie jedna ryza papieru się w tym pomieści :) no i dobrze by się na tym czytało PDFy. Edytowane 6 Wrzesień 201113 l przez Mortom