vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 WIP z hyundai\'em troche przysypia, wiec poki co wrzucam to nad czym ostatnio pracuje. Jest to nissan skyline concept narysowany przez pewnego zdolnego projekanta:) Na poczatek podrzuce szkic a za chwilke reszte:) Nie sugerujcie sie bardzo ze cos nie jest jak na szkicu. Poprostu na kazdym obrazku jaki dostalem roznil on sie nieco szczegolami. Ja zrobilem to po swojemu mam nadzieje ze nie najgorzej;P [Edited on 9-7-2004 by vision3d] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 pierwsze godzinki pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 eeeee a gdzie nawiązania do poprzednich wersji skylina :(((((((((((((((( zawiodłem sie na tym zdolnym rysowniku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 a tu 2,5 dniowe wypociny;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Na razie bardziej jakąś mazde, albo lancera przypomina:) Tak jak mówi Sikham - żadnych nawiązań do poprzednich generacji tego auta... Ale sam model jest ładny:) edit 2 render sie pokazał:) -okropnie płaska przednia szyba - źle to wygląda -auto wydaje się bardzo krótkie [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > kozioo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 hehe plyta podlogowa to jedyne nawizanie i logo GTR ktore umieszcze z przodu;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 no wiec teraz oceniamy 2,5 dnia :) chlip :((((((( samochód sprawia wrażenie jakby miał 2 metry długości :) a od strony \"maxowej\" jak zwykle ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 i jeszcze jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 there is hope :> tylny zderzak przypomina troche Nismo R33 LM :D ale render od tyłu jeszcze bardziej mnie utwierdza że samochód ma naprawde 2 metry długości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 z zewnatrz modelling jest ukonczony w 90%. Jutro go wykoncze i zabiore sie za wnetrze. W miare mozliwosci postaram sie wymodelowac bagaznik i moze silnik. Do tego dojdzie car audio, NOS i masa tuningowych akcesoriow. Aha i bedzie napewno w kolorze pomaranczowym z domieszkom czegos co jeszcze wymysle;p Moze jakies czaderskie wzorki czy cos zobaczy sie pozniej:] Bede wdzieczny za sugestie i linki do ladnie stuningowanych autek i oczywiscie z naglosnieniem:] Pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 Hmm nie wiem czemu masz wrazenie ze autko ma 2m dlugosci:/ porenderuje troche wiecej moze zmienisz zdanie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 te kola daja takie złudzenie... i tyle.... hmm...lepiej pokaz ze szklem na lampach i daj jakis lakier ... i HDRI oczywiscie bo chce zobaczyc jak sie na powieszchni odbijaja reflexy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 jak pomaranczowy lakier to czarny tribal vinyl, kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 nikt :((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 Marcin spokojnie spokojnie Najpierw modelling potem tekstrki juz sie nie moge doczekac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 no no czarny jak najbardziej by byl miodzio:D Bede kombinowal z tym kolorkiem w pierwszej kolejnosci:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 no ale daj takiego malutkiego tyci tyci zebym mogl oko nacieszyc chociaz :D bo wiesz ze i tak musisz sprawdzis te reflexy :P przy lakierze to wazna rzecz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2004 nie dam:P najwczesniej w sobote podrzuce z lakierem, zobacze jak sie wyrobie Musze sie zabrac za tutka dla 3dtotala:D pozdrowka lece spac Jutro od 8 znow do roboty:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Jak zobaczyłem ten przód (pierwszy render) to pomyślałem że to honda accord :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 momentami podoba mi sie ten skyline dorzuc wiecej cos od siebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 maly update... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 ...i tarcza hamulcowa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 może lepiej napisz brembo na tarczach bedzie ładniej ;) btw http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6229 :> [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > sikham] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 hehe i tak jest za krotki ten wozek:), widziels kiedys scanlina ?? prawie 2/5 samochodu to mska i GIGANTYCZNY silnik a u ciebie to mi bardziej podchodzi pod subaru impreza :), wiem wiem ze to concept ale daj mu wygar a nei :)............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Brembo ładniej. Skąd ją znam ta tarcze... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 ten gril i atrapa momentami dla mnie jak z MG wyglada...ale to tylko moje spostrzezenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 nie bede go przedluzal, o tym nie ma mowy. Robie wedlug szkicy i do nich dopasowuje, wcale nie jest za krotki, wymiarami jest zblizony do BMW Z8 no moze ciutke dluzszy:) Taki Concept i takie zlecenie, sila wyzsza;P No i chyba przerobie napis skyline na brembo faktycznie powinno byc lepiej. Pozdrawiam. [Edited on 8-7-2004 by vision3d] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2004 No Pusia dobrze kojarzysz;) Ale ciii.... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 łee niedawaj user view b oto kicha wychodzi :/ daj perspective jakos sie przyjemnie patrzy na wasze modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cine-FX Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 B. ladnie ci to wszystko wychodzi jezeli ta kaste robiles przez 2 dni to gratuluje, czy bedzie wnetrze i silnik ? ----------------------------------------------------------------------------------------- ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA : Móje WIP-y: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Sikham już Ci zwracał uwagę ale widać to nie wystarcza. REGULAMIN Radzę poczytać i wyciągnąć wnioski. [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Batou] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2004 A nie mozesz od razu napisac o co Ci chodzi? Cine-fx: wnetrze bede robil, wlasnie dzis zaczynam i chcialbym dzis skonczyc. Co do samego silnika to jeszcze tego nie wiem, zalezy od klienta. Pozdrawiam. [Edited on 9-7-2004 by vision3d] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Ten samochód jest okropny :/ Prędzej przypomina mercedesa niż spylinena. Z tego co patrze to wykonanie bryczki jest przyzwoite (jak zawsze):] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2004 kilka nowych renderow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2004 nastepny... Sporo jeszcze zostalo do zrobienia Jutro zajme sie deska rozdzielcza i szczegolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2004 i ostatni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 model super daj jakis lakier jakiego rendera bedziesz uzywal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Niezłe, niezłe.. daj większe renderki, bo nie można błędów znaleźć ;) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 no no model wypas ale to chyba nic dziwnego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 a tu kierownica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 pierwsze renderingi wnetrza. Jeszcze sporo zostalo ale mozecie podpatrzec jak to wyglada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 nie widac zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 siedzenia......... a rszta to .... to napewno nissan ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 nic nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2004 Nie wiem co jest z tym zalczaniem plikow:/ wrzucilem na serwer, teraz juz powinny byc widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Heh, pierwsze co mi przyszlo do glowy jak zobaczylem wnetrze to: \"Je*any...\" :D Dżizas, pieknie to wyglada :) Pozdrafiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 WNETRZE : zajebioza MODELING : zajebisty jest ten tylni blotnik cholernie mi sie podoba , bede musial sciagnac chyba ten pomysl :] (just kidding :P), ale przod jakos do mnie nie przmawia, a na pewno juz n ie ten ochydny wlot - jedna wielka dziura . . . ale o gustach sie n ie rozmawia :) powodzenia w dlaszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Masakra ... świetne wykonanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 16 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2004 W koncu updacik po krotkodniowej nieobecnosci w domciu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi