Napisano 8 Listopad 201113 l Dobiegł końca konkurs organizowany przez CGarchitect oraz Autodesk. Miło słyszeć ze pierwsze miejsce zajął polak - Piotr Truszczyński. http://3dsmaxdesign.cgarchitect.com/
Napisano 8 Listopad 201113 l Bardzo się cieszę! Nie wiem czy Piotr przeczytał o konkursie na max3d.pl i czy jest naszym userem, ale mam nadzieję, że te gratulacje przeczyta :)
Napisano 8 Listopad 201113 l wow! ale fajnie! naprawdę dobra praca :) od koncepcyjnej strony najlepsza :) wielkie gratulacje!
Napisano 8 Listopad 201113 l Sam pomysł mi się nie podoba. Ale jakby wywalić to logo to zostanie bardzo fajny obrazek. Wielkie gratulace za jakość i lokatę
Napisano 8 Listopad 201113 l Pierwsza klasa, gratuluję! Btw. zostałem dyskryminowany - nie mam facebooka.
Napisano 8 Listopad 201113 l Jako że też coś wysłałem na owy konkurs to z nieskrywaną zazdrością i uznaniem składam gratulacje zwycięzcy zwłaszcza, że to rodak a do tego mój imiennik :)
Napisano 8 Listopad 201113 l Miód na duszy. Bądźmy dumni z takiego rodaka. Praca - mówiąc skromnie - genialna.
Napisano 9 Listopad 201113 l dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, bardzo chciałem wygrać ten konkurs ale nie sądziłem że się uda :) od wielu lat nie brałem udziału w żadnych tego typu wydarzeniach, ale tutaj akurat temat mi podpasował. O konkursie dowiedziałem się chyba bezpośrednio z portalu CGArchitect, ale max3d.pl też od dawna regularnie odwiedzam, choć mało udzielam się na forum :) a co do nagród to nie wiem co zrobię jak mi przyjdzie zapłacić cło i VAT od tego komputera...
Napisano 10 Listopad 201113 l gratulacje, nie ma co, tylko brac udzial w takich konkursach, gdyby nie nagroda pieniezna, to trzebaby dolozyc do tej nagrody w postaci podatkow :/