Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo się cieszę! Nie wiem czy Piotr przeczytał o konkursie na max3d.pl i czy jest naszym userem, ale mam nadzieję, że te gratulacje przeczyta :)

Napisano

Sam pomysł mi się nie podoba. Ale jakby wywalić to logo to zostanie bardzo fajny obrazek.

Wielkie gratulace za jakość i lokatę

Napisano

Pierwsza klasa, gratuluję!

Btw. zostałem dyskryminowany - nie mam facebooka.

Napisano

Jako że też coś wysłałem na owy konkurs to z nieskrywaną zazdrością i uznaniem składam gratulacje zwycięzcy zwłaszcza, że to rodak a do tego mój imiennik :)

Napisano

Miód na duszy. Bądźmy dumni z takiego rodaka. Praca - mówiąc skromnie - genialna.

Napisano

Super, estetyka w prostocie. bardzo ladnie sie to prezentuje: ] Grats

Napisano

dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, bardzo chciałem wygrać ten konkurs ale nie sądziłem że się uda :) od wielu lat nie brałem udziału w żadnych tego typu wydarzeniach, ale tutaj akurat temat mi podpasował. O konkursie dowiedziałem się chyba bezpośrednio z portalu CGArchitect, ale max3d.pl też od dawna regularnie odwiedzam, choć mało udzielam się na forum :) a co do nagród to nie wiem co zrobię jak mi przyjdzie zapłacić cło i VAT od tego komputera...

Napisano

gratulacje, nie ma co, tylko brac udzial w takich konkursach, gdyby nie nagroda pieniezna, to trzebaby dolozyc do tej nagrody w postaci podatkow :/