Napisano 16 Listopad 201113 l Pixar dał do wiadomosci publicznej trailer Brave: tłumaczone czajnikiem :) dziwne to - nie ma zarysowania charakteru jak zwykle, sporo postaci i brakuje jakiegoś błazna. Ale wizualnie słodycz. i zmontowane jakoś chaotycznie.
Napisano 16 Listopad 201113 l gdy nie było napisane że to pixar to po stylizacji bym się nie domyślił że to oni :) w końcu coś świeżego :)
Napisano 16 Listopad 201113 l Jestem ciekaw, czy będzei głeboka, ciekawa animacja, czy dobra, wesoła komedia ("tylko").
Napisano 17 Listopad 201113 l Jak przystało na szarego zjadacza chleba ja jestem zachwycony... a koniec świata chyba miał być w grudniu więc jeszcze zdążymy zobaczyć skowyrną rudą w akcji ^^
Napisano 17 Listopad 201113 l Mi się podoba stylizacja, momentami postacie wyglądają jak pacynki, co jest akurat atutem. Loczki i w ogóle fryzury postaci są wspaniałe, takie włóczko-podobne, rewelacja!
Napisano 17 Listopad 201113 l asblaze - ale ja jestem zachwycony stylistyką itp. ale jakoś montaż taki o niczym i brakuje mi kompana-rozśmieszacza wiec tak mnie troche zaskoczyli.
Napisano 19 Listopad 201113 l "Feast your eyes" he he :) fajny klimat coś jak z ' Jak wytrenować swojego Smoka' przy czym smoki mi bardziej przypadły do gustu
Napisano 20 Listopad 201113 l ależ oni jej genialnie te włosy zrobili, voice actress tez niczego sobie
Napisano 21 Listopad 201113 l Pierwsze wrażenie to "Jak ukraść smoka" (czy jak to się zwało). Pewnie sprzedali część modeli pixarowi i wyszło 50% taniej:)