Dav Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 W Sieci pojawił się drugi film krótkometrażowy promujący nadchodzącą premierę animacji Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów. Tym razem słynny Wiewiór zmierzy się z potężnym ciśnieniem mózgoczaszki. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2101
piko84 Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Po co oni robią ten film? Same zajawki z wiewiórem byłyby wystarczające.
nicponim Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 kufa jak ja tej bajki nie lubie, serio;/ wiec tyle w ramach informacji;]
ABSOLUTUSENS Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Mi tam pierwsze dwie części EL momentami się podobały. Natomiast za poprzednimi krótkometrażówkami nie przepadałem, ale te dwie są po prostu tragiczne :/ Graficznie spoko, ale fabuła (o ile można tak to określić) jest dla dzieci lat 3 a przemoc chyba dla dzieci powyżej 12 r.ż. bo to co się dzieje z tym wiewiórem to lekkie przegięcie (gorzej niż z tym kojotem co łapał strucia).
Cpt.Xes Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 no pierwsze filmy z wiewiora byly pamietam nawet zabawne a to to nie wiem kogo bawi.. porazka.
Monio Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Jestem 3 latkiem bez gustu. Mi się podobają te animki. :)
Nezumi Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Animka jak animka - nie oczekiwalem platonowskich rozwazan, napiecia z Hitchcock'a czy fabuly godnej Conan Doyle'a. Ale wez tu teraz czterolatkowi wytlumacz zjawisko cisnienia ("tato a co sie stalo temu wiewiorowi???).
mookie Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Eee, fajne, szczególnie druga animka. Moim zdaniem całkiem zabawne i pomysłowe.
ABSOLUTUSENS Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Dzięki "Monio". Uświadomiłeś mi, że źle zbudowałem zdanie; za mało w nim podkreśliłem, że to taka moja subiektywna opinia. Nie powinienem tak klasyfikować tej animacji tylko dla tego, że nie znalazłem w niej nic dla siebie :)
UVW Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Może z moim gustem jest coś nie tak ale mnie się podoba, choć film prawdopodobnie będzie nudny w porównaniu z tymi zapowiedziami
AccessX Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Jako wychowaniec, smerfów i pat i mata oraz psa huckelberry, mysle ze te animacje dla dzieci są zbyt mocne :). O ile 2 czesci byly ok, to z tymi to juz przesadzili (mam na mysli, jak cisnienie tego wiewiora "miadzdzy" itp :).
Marakesz Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 Zaśmialem sie w 2 momentach ...kiedy wiewior sie zciśnieniował i jak lapał powietrze z bańki jak na 4 minuty animacji bardzo dobry wynik.. rozluźnić się trzeba i oglądać śmieszne scenki a nie analizować dużo. Łatwiej w życiu jest wtedy ;)dużo uśmiechu życzę Pozdrawiam.
Pafnucy Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 Dreamworks zrobił film o kocie, więc BlueSky powinno zrobić film pełnometrażowy o wiewiórce:) Kto za?
Gość ant-3d Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 :D :D :D jak tylko zobaczylem tytul newsa to sobie pomyslalem "zaraz w komentach zobacze haterow po co oni to robia". Czytam pierwsze komentarze i bingo :D Robia bo chca zarobic, robia bo to lubia. Nie wazne, nikogo nie zmuszaja do ogladania. Ja napewno podje do kina i zobacze bo mam ochote taka, bo mi sie podoba :) Pozdrawiam haterow :D
piko84 Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 No to stary nie trafiłeś z tym pierwszym postem. Dla mnie filmik jest wyczesany i jestem fanem wiewióa. A po co oni to robią było przenośnią, której chyba nie skumałeś - jak dla mnie mógłbym same zajawki z wiewiórem oglądać.
nicponim Napisano 20 Listopad 2011 Napisano 20 Listopad 2011 anti-3d -brawo za komentarz, tak samo ja moge napisac "zaraz w komentach zobacze wiernych fanow serii ktorzy beda wychwalać to w niebiosa" Hater? chyba za bardzo nie rozumiesz tego pojecia...Mnie ten rodzaj poczucia humoru po prostu nie bawi, jest przewidywalny jak jasna cholera, wiec nie jaram sie tym. Ktos powie ze to animacja dla dzieci. Hmmm madagaskar,albo zaplatani to tez animacja dla dzieci ale humor jest tam jednak na znacznie wyzszym poziomie. To ze nie smieszy mnie banalny i oklepany dowcip nie znaczy ze jestem haterem. Jezeli nie slucham popu, to nie znaczy chyba ze jestem haterm,nie? Po prostu ten rodzaj muzyki do mnie nie trafia, nie przemawia. Wiec idz do kina, have fun i narazie.
Papa Pio Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Super... mój Czarko (3 lata) się ucieszy... kto wie może dorośnie już na tyle by do kina iść...
Robertus Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Fajne jest, wiewiór zawsze robił ta serię.
Pafnucy Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Dziwne jest to, że mimo tylu obraźliwych komentarzy na temat sequeli hollywoodzkich bajeczek, w naszej ojczyźnie żadna firma nie porwała się na realizacje choćby jednej takiej. Polak nie potrafi zmierzyć sie z tematem, ale marudzenie "siedzi" z popcornem w pierwszym rzędzie. Kocham to. Niedługo cofniemy się do misia uszatka i wtedy będzie pełnia zadowolenia oraz dumy.
KoMic Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 fajne, szczegolnie podobaly mi sie efekty zwiazane z woda, ladnie wygladajaca tafla wody, sceny podwodne tez bardzo fajne, dla mnie grubo.
jrub Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 W Polsce malkontentów na pęczki jak widać. Zgorzkniały pan księgowy albo sfrustrowany pracownik poczty będzie na siłę doszukiwał się błędów i braku humoru. Wiewióra wymiata jak dla mnie. Pafnucy - zgadzam się z Tobą.
nicponim Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 "Zgorzkniały pan księgowy albo sfrustrowany pracownik poczty będzie na siłę doszukiwał się błędów i braku humoru" - o ja pie*dole...tak, pracownik poczty na bank przy*ebie sie o render animacji, a księgowy bedzie marudzil na textury i jakosc wykonania... Jrub- uznaj po prostu ze niektorzy nie lubią tej bajki i tyle. Wątróbki i cebuli też nie lubie i co z tego? Nie wrzucaj do szufladki 'typowy marudny polaczek', bo marudząc na marudnych polaczków wpadach do tego samego kubła
nicponim Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 nie wiem, nie znam ciebie,ale skoro piszesz ze odezwałeś sie jako pracownik poczty to pozostaje mi wierzyć.
Rekomendowane odpowiedzi