Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

x004_hdri_Ford_Fairlane_56_black.jpg x004_hdri_Ford_Fairlane_56_black_wire.jpgx002_hdri_Ford_Fairlane_56_black_zoom1.jpgx002_hdri_Ford_Fairlane_56_black_zoom20000.jpg009_Ford_Fairlane_56_back.jpg 009_Ford_Fairlane_56_front.jpgx005_hdri_Ford_Fairlane_56_back.jpg x005_hdri_Ford_Fairlane_56_bw_front.jpgx004_hdri_Ford_Fairlane_56_front_cherry.jpg x004_hdri_Ford_Fairlane_56_white_blue_front.jpgx005_hdri_Ford_Fairlane_56_back_old.jpgx004_hdri_Ford_Fairlane_56_white_blue_front_pos.jpg

3dsmax, v-rayCzas pracy - tydzień

nowe tynki. Dzięki Evermotion w tle)

Ford_Fairlane_56_bridge.jpg Ford_Fairlane_56_bridge_bw.jpg

Edytowane przez nailgun

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 6,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widziałem to juz gdzieś jakiś czas temu, na everach chyba,

podoba sie! najlepszy ten z białą maską i ciemnymi bokami.

Napisano

Jak dla mnie pracki zasługują na main ;) podobają mi się, pozdrawiam i daje 5 *

Napisano

Piękne auto, świetna robota; wersja biało-czerwona najbardziej przypadła mi do gustu. Gratulacje, moja rekomendacja na fronta.

Napisano

Przepiękne! na takie obrazki lubię patrzeć!

5%20stars.png

pzdr.

Napisano

Bardzo fajnie wyszło. Przy kalifornijskim klimacie to chętnie bym wziął wersję z niebieskimi bokami:).

Napisano

Och kurde, super praca.

Możesz powiedzieć jak go oświetlałeś, całość wygląda pięknie, ale też pięknie chromy wyszły - to własny materiał czy jakiś gotowy?

Zawsze mam z tym problem przy moich autach...

Napisano

Rzadko komentuję samochody, ale to jest naprawdę wypas. Gratuluję :)

Chętnie dowiem się dokładniej jak to oświetlane było...

Pozdrawiam

PS. Niezły start na forum!!!

Napisano
  • Autor

Dziękujemy za wysokie oceny i komentarze!Ustawianie do pracy - HDRI (Dosch)Oświetlenie i refleksji, jak również.Chromem. Ale dość proste - rozproszone szare, prawie białe, a Reflect wszystkich.

Napisano

samochody mnie zazwyczaj nie ruszają, ale ten jest naprwdę piękny. ehhh chciałbym mieć takiego w garażu :)

Napisano

piękne renderki, jakbym któregoś wygooglał, to nie wiem czym bym się kapnął, że to 3d

a swoją drogą amerykańskie auta z lat 50-tych mają coś w sobie :)

Napisano

Kozacko zaparkowany zaraz przy pasach i na ciaglej lini :D:D ale sam obrazek bajerancki !! Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności