Napisano 23 Listopad 201113 l 3dsmax, v-rayCzas pracy - tydzień nowe tynki. Dzięki Evermotion w tle) Edytowane 27 Listopad 201113 l przez nailgun
Napisano 24 Listopad 201113 l super wyszło, zwłaszcza rendery, najlepszy według mnien ten: http://postimage.org/image/185fpn9b8/
Napisano 24 Listopad 201113 l Widziałem to juz gdzieś jakiś czas temu, na everach chyba, podoba sie! najlepszy ten z białą maską i ciemnymi bokami.
Napisano 24 Listopad 201113 l Jak dla mnie pracki zasługują na main ;) podobają mi się, pozdrawiam i daje 5 *
Napisano 24 Listopad 201113 l Piękne auto, świetna robota; wersja biało-czerwona najbardziej przypadła mi do gustu. Gratulacje, moja rekomendacja na fronta.
Napisano 24 Listopad 201113 l Bardzo fajnie wyszło. Przy kalifornijskim klimacie to chętnie bym wziął wersję z niebieskimi bokami:).
Napisano 24 Listopad 201113 l Och kurde, super praca. Możesz powiedzieć jak go oświetlałeś, całość wygląda pięknie, ale też pięknie chromy wyszły - to własny materiał czy jakiś gotowy? Zawsze mam z tym problem przy moich autach...
Napisano 24 Listopad 201113 l Rzadko komentuję samochody, ale to jest naprawdę wypas. Gratuluję :) Chętnie dowiem się dokładniej jak to oświetlane było... Pozdrawiam PS. Niezły start na forum!!!
Napisano 24 Listopad 201113 l Autor Dziękujemy za wysokie oceny i komentarze!Ustawianie do pracy - HDRI (Dosch)Oświetlenie i refleksji, jak również.Chromem. Ale dość proste - rozproszone szare, prawie białe, a Reflect wszystkich.
Napisano 24 Listopad 201113 l samochody mnie zazwyczaj nie ruszają, ale ten jest naprwdę piękny. ehhh chciałbym mieć takiego w garażu :)
Napisano 28 Listopad 201113 l piękne renderki, jakbym któregoś wygooglał, to nie wiem czym bym się kapnął, że to 3d a swoją drogą amerykańskie auta z lat 50-tych mają coś w sobie :)
Napisano 30 Listopad 201113 l Kozacko zaparkowany zaraz przy pasach i na ciaglej lini :D:D ale sam obrazek bajerancki !! Pozdrawiam