nailgun Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 (edytowane) 3dsmax, v-rayCzas pracy - tydzień nowe tynki. Dzięki Evermotion w tle) Edytowane 27 Listopad 2011 przez nailgun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 Świetna robota. Bardzo fajne renderki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 super wyszło, zwłaszcza rendery, najlepszy według mnien ten: http://postimage.org/image/185fpn9b8/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Widziałem to juz gdzieś jakiś czas temu, na everach chyba, podoba sie! najlepszy ten z białą maską i ciemnymi bokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Jak dla mnie pracki zasługują na main ;) podobają mi się, pozdrawiam i daje 5 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Piękne auto, świetna robota; wersja biało-czerwona najbardziej przypadła mi do gustu. Gratulacje, moja rekomendacja na fronta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Przepiękne! na takie obrazki lubię patrzeć! pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Bardzo fajnie wyszło. Przy kalifornijskim klimacie to chętnie bym wziął wersję z niebieskimi bokami:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusion Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Och kurde, super praca. Możesz powiedzieć jak go oświetlałeś, całość wygląda pięknie, ale też pięknie chromy wyszły - to własny materiał czy jakiś gotowy? Zawsze mam z tym problem przy moich autach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramiYoe Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Rzadko komentuję samochody, ale to jest naprawdę wypas. Gratuluję :) Chętnie dowiem się dokładniej jak to oświetlane było... Pozdrawiam PS. Niezły start na forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nailgun Napisano 24 Listopad 2011 Autor Share Napisano 24 Listopad 2011 Dziękujemy za wysokie oceny i komentarze!Ustawianie do pracy - HDRI (Dosch)Oświetlenie i refleksji, jak również.Chromem. Ale dość proste - rozproszone szare, prawie białe, a Reflect wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Haroszyj samochod. Podobajet się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 samochody mnie zazwyczaj nie ruszają, ale ten jest naprwdę piękny. ehhh chciałbym mieć takiego w garażu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwik Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 ... To jest po prostu piękne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Super klimatyczna fura, renderki wyglądają rewelacyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nailgun Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 nowe tynki. Dzięki Evermotion w tle) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vegavin Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 piękne renderki, jakbym któregoś wygooglał, to nie wiem czym bym się kapnął, że to 3d a swoją drogą amerykańskie auta z lat 50-tych mają coś w sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Kozacko zaparkowany zaraz przy pasach i na ciaglej lini :D:D ale sam obrazek bajerancki !! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 Duża rzecz! No i nieźle otynkowane;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi