RA Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 Hej, Wieczorami dziergałem coś takiego do szuflady. To moje pierwsze podejście do tworu a la packshot. Duście. :) . . Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 aparat aparatem, ale za to jakie fajne origami ;) Jak dla mnie naprawde fajne podejscie do packshotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 aparat aparatem, ale za to jakie fajne origami ;) Jak dla mnie naprawde fajne podejscie do packshotu Dokładnie. Świetne. Zrobisz mi tulipana ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Świetne shadery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 super origami - jak robione? Zwykłe polygony czy jakieś dodatkowe deformacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Aparat cudo, tak model, jak i w realu. Zrób jeszcze wersję z nowym obiektywem Carl Zeiss'a:) Super prezentacja! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Ekstra rendery, shadery miód :) Modele też fajne, podziel się jak robiłeś origami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Listopad 2011 Autor Share Napisano 26 Listopad 2011 Fajnie, że się podoba. Origami, to nic niezwykłego. To jest baza: Następnie TS, Shell i znowu TS. Materiał ma lekką przeźroczystość, więc część modelu jest niewidoczna pod wierzchnimi warstwami. Oczywiście zaczynałem od modeli z papieru, później zdjęcia itd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 No to jeszcze pokaż materiał szkła obiektywu;) Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 klasa sama w sobie- detale, origami, shadery, post pro, po prostu super ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Jak zwykle twoje shadery powalaja. Chcialbym zobaczyc meterial pierscienia obiektywu (ten srebny) wraz z mapami jesli to mozliwe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Wszystko super oprócz oświetlenia które wg mnie jest mdłe. Pomysł z origami świetny. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) Ostrzejsze światło odwracałoby uwagę od aparatu imo, ale oczywiście każdy patrzy na to inaczej. :) No materiałami nie będę się tu raczej dzielił. Miałem kilka pytań o siatki, to macie, ciekawscy. . Edytowane 29 Listopad 2011 przez RA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 KLASA! Jak zwykle w bardzo wysokiej formie jesteś:) i ciągle zaskakujesz?) * * * * * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi