Napisano 1 Grudzie艅 201113 l Dzisiaj w newsach pojawi膮 si臋 dwie informacje prasowe. Pierwsza dotyczy nowego modelu myszki 3D- SpaceMouse Pro od firmy 3DConnexion. 聽 Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2115 聽 聽
Napisano 1 Grudzie艅 201113 l Mog膮 wypuszcza膰 na rynek co chc膮 ale i tak nic nie przebije intuosa, czy to ps czy to max czy zbrush :)
Napisano 1 Grudzie艅 201113 l Mog膮 wypuszcza膰 na rynek co chc膮 ale i tak nic nie przebije intuosa, czy to ps czy to max czy zbrush :) 聽 Tablet w maxie? Nic gorszego na ca艂ym 艣wiecie!
Napisano 1 Grudzie艅 201113 l @rozpruwacz G13 u偶ywasz tylko do max'a czy do czego艣 wi臋cej je艣li mo偶na zapyta膰 :) rozgl膮da艂em si臋 na youtube jak to mniej wi臋cej dzia艂a i faktycznie ciekawe urz膮dzenie, ale raczej do szybkiej obr贸bki foto ni偶 np. do projektowania w szopie czy modelowania w max'ie, a by艂bym ciekaw opinii kogo艣 kto korzysta i u偶ywa :) (sorry za OT) Pozdrawiam,
Napisano 2 Grudzie艅 201113 l mialem przez chwile do czynienia z wczesniejszymi urzadzeniami 3DC, ale jakos nie przypadlo mi do gustu, moze przez brak wprawy, albo bardziej z niecheci rezygnowania z klawki. nie wyobrazam sobie pracy w maxie bez klawki i skrotow. chciaz nawigacja za pomoca 3DC jest o niebo wygodniejsza, hehe ale nie mam jeszcze 3 reki, wiec rozwazajac + i - wole klawe. Aaaa urzadzenie moze byc efektowne i efektywne w prezentacjach, jak pisalem latwosc nawigowania i plynnosc ruchu widokiem w scenie robi wrazenie.
Napisano 2 Grudzie艅 201113 l musieliby dac conajmniej pelna klawiature zeby to mialo sens. W sumie dlaczego niemogliby tego zintegrowac z klawiatura?
Napisano 2 Grudzie艅 201113 l A mi siad艂 nadgarstek i nie mog臋 pracowa膰 z r臋k膮 klasycznie po艂o偶on膮 na p艂asko. Fajnie jakby by艂o jakie艣 urz膮dzenie kt贸re chwyta si臋 w pozycji anatomicznej a nie horyzontalnej.
Napisano 2 Grudzie艅 201113 l ja od dawana mam podstawowego spacenavigatora i nie chce, oj nie chce wracac do normalnego operowania:P W razie jak by mi sie zepsu艂 to bym musia艂 czym pr臋dzej lecie膰 po nowego. na pewno przydaje sie g艂ownie jak ktos duzo modeluje, do wizek nie tak bardzo.
Napisano 3 Grudzie艅 201113 l Tablet w maxie? Nic gorszego na ca艂ym 艣wiecie! Na standardowym sterowaniu maxa fakt, ci臋偶ko. Ale z drobn膮 nak艂adk膮 maxtomaya masz sterowanie z majki i mudboxa, co w po艂膮czeniu z intuosem to 100% wygody. Ja myszy od ponad roku u偶ywam ju偶 tylko do shooter贸w ^^ 聽 Rozpruwacz, fajny pomys艂, chyba si臋 w ko艅cu ogarn臋 i skonfiguruj臋 mojego Razera Nostromo pod maxa - nie tak dobry jak logitech ale bardzo wygodny 聽
Napisano 5 Grudzie艅 201113 l Na standardowym sterowaniu maxa fakt, ci臋偶ko. Ale z drobn膮 nak艂adk膮 maxtomaya masz sterowanie z majki i mudboxa, co w po艂膮czeniu z intuosem to 100% wygody. Ja myszy od ponad roku u偶ywam ju偶 tylko do shooter贸w ^^ co to jest ta nak艂adka maxtomaya ??
Napisano 5 Grudzie艅 201113 l co to jest ta nak艂adka maxtomaya ?? 聽 Mo偶e to o to chodzi: 聽 http://draster.com/component/page,shop.product_details/flypage,software-flypage/product_id,18/option,com_virtuemart/
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto