Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Cały czas praktycznie spędzam nad wykonywaniem dziennych ujęć więc postanowiłem to trochę zmienić i wykonałem 2 ujęcia nocne. Aby poznać opinię nie tylko klienta wrzucam je tutaj w ramach poddania ich ogólnej krytyce. Soft: 3dsmax, Vray, PS Miłego oglądania Pozdrawiam e115_tyl_PS.jpge122_front_PS.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki za komentarze.

No nie jest to późna noc ale taka dla klienta nocka;) Dla mnie ważniejsze było nadanie obrazom ciepłego koloru dla lepszego odbioru niż zaciemnianie nieoświetlonych miejsc. Przedtem tak robiłem i nie podobało mi się to więc tu taka zmiana weszła.

boltic - szumów tu raczej nie ma bo ściana jest tynkowana

Napisano

Super prace. Na jaką moc nastawiasz światła wewnętrzne, że je widać przez szyby. Ja jak podkręcam na bardzo wysokie wartości to i tak ich nie widać :(

Napisano

_Orion_ - to nie kręć mocą swiatła, tylko przestaw ustawienia kamery o kilka ekspozycji w dół. Najlepiej daj czas migawki na 1 sekundę i wtedy ustawiaj światła.

Tores - przyjemne pracki.

Napisano

Dzięki za kolejne opinie. Utwierdziły mnie one, że jest dobrze mimo faktycznych przekłamań:)

arch515 - wrzuciłbyś coś nowego do FW

_Orion_ - Neb dobrze napisał. Najpierw kamera.

Jeżeli dokładnie chcesz wiedzieć to w pokojach są vraylighty jako sphere z promieniem 3,3 cm i multi od 900 do 1300. Render leci przez VFB i tam krzywymi jeszcze trochę rozjaśniam obraz. Tylko pamiętaj, że to nie wszystko i są jeszcze inne ustawienia.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności