Miłosz3ds Napisano 8 Luty 2012 Napisano 8 Luty 2012 śliczne... Jakie kolory! Analogowo czy cyfrowo robione? :) Pozdrawiam!
dziadek3D Napisano 8 Luty 2012 Autor Napisano 8 Luty 2012 analogowo to mogę robić młodzi ambitni i z pieniędzmi.... ja już się nasiedziałem w ciemni... wolę cyfrowo.... o przepraszam nikt teraz nie siedzi w ciemni tylko przy skanerze....:))))
Amok Napisano 11 Luty 2012 Napisano 11 Luty 2012 genialne te rozszczepienia światła , kosmos nie widziałem nic lepszego w tej tematyce ! czapka z głowy do połowy :)
Camel Napisano 12 Luty 2012 Napisano 12 Luty 2012 Jesteś niesamowity. Takie Dziadkowskie szkła jak Pentacon. I piękne obrazy. Okłamać rzeczywistość można. Dopuszczam okłamywanie w postaci ubarwienia, ale nigdy usuwania czy dodawania elementów, oprócz korzystania z narzędzia kadrowania, po to żeby ukazać konkretny temat :)
Loki Napisano 12 Luty 2012 Napisano 12 Luty 2012 gdzie to można kupić? :) dołączę się do pytania - można gdzieś kupić cyfrową wersję? (do druku na jakims większym formacie się nadającą). Pozdrawiam.
dziadek3D Napisano 13 Luty 2012 Autor Napisano 13 Luty 2012 Bardzo przepraszam.... ale ja jestem niekomercyjny i nie sprzedaję....:)))
Rekomendowane odpowiedzi