Napisano 24 Luty 201213 l Witam. Od kilku dni szukam animowanego ludzika z minecrafta do c4d. Wiele znajduję z anim. oczami , brwiami , wargami. Jednakże takiego nie chcę. Potrzebuję character animowany z Minecrafta, bez zapisanych w nim animacji. Czyli stoi w miejscu i nic. Proszę o pomoc, bo szukam już spory czas.
Napisano 24 Luty 201213 l errr... przeciez to jest pare polaczonych boxow, tekstury sa dostepne na sieci roznorakie. Nawet jesli masz zerowe pojecie o 3d to zrobienie tego nie powinno stanowic problemu.
Napisano 29 Luty 201213 l Szczyt lenistwa osiągnięty... :D A tak na serio, to naprawdę, to proste - zwymiaruj wszystkie boxy, potem rozłóź UVki, do tego tekstury można namalować albo zrobić piksel po pikselu jak oryginalna postać z MC. To chyba takie strasznie dziecinnie proste. Powiedz kolego, z czym masz problem? Po co fatygować cały internet dla prostego klocka? :)
Napisano 20 Październik 20177 l https://www.turbosquid.com/3d-models/minecraft-human-rig-v3-c4d-free/760607
Napisano 20 Październik 20177 l Mam nadzieje, ze przesunął wiek emerytalny do 160. Nie wyobrazam sobie tego pokolenia pracującego na moja emeryture ;)
Napisano 21 Październik 20177 l Hmm ale to post sprzed 5 lat, tylko jakiś górnik go wykopał (można by wzorem CGTalk, archiwizować stare wątki).
Napisano 22 Październik 20177 l Nie chce mi się na ogół tracić czasu by reagować na takie sytuacje ale jakimś dziwnym trafem roberti umieścił 14-10-17 w kilku działach na raz po jednym nic nie wnoszącym komentarzu. Ostatnio można zauważyć jakąś plagę z tymi sztucznymi kontami :/
Napisano 22 Październik 20177 l Widać nadal niektórzy uważają, że liczba postów przy nicku ma jakieś znaczenie i nabijają je bez sensu.