Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Od kilku dni szukam animowanego ludzika z minecrafta do c4d. Wiele znajduję z anim. oczami , brwiami , wargami. Jednakże takiego nie chcę. Potrzebuję character animowany z Minecrafta, bez zapisanych w nim animacji. Czyli stoi w miejscu i nic. Proszę o pomoc, bo szukam już spory czas.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 10,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

errr... przeciez to jest pare polaczonych boxow, tekstury sa dostepne na sieci roznorakie. Nawet jesli masz zerowe pojecie o 3d to zrobienie tego nie powinno stanowic problemu.

Napisano

Szczyt lenistwa osiągnięty... :D

A tak na serio, to naprawdę, to proste - zwymiaruj wszystkie boxy, potem rozłóź UVki, do tego tekstury można namalować albo zrobić piksel po pikselu jak oryginalna postać z MC. To chyba takie strasznie dziecinnie proste. Powiedz kolego, z czym masz problem? Po co fatygować cały internet dla prostego klocka? :)

Napisano

jest dosyć prosto ;)

Edytowane przez roberti

Napisano

Mam nadzieje, ze przesunął wiek emerytalny do 160. Nie wyobrazam sobie tego pokolenia pracującego na moja emeryture ;)

Napisano

Hmm ale to post sprzed 5 lat, tylko jakiś górnik go wykopał (można by wzorem CGTalk, archiwizować stare wątki).

Napisano

Nie chce mi się na ogół tracić czasu by reagować na takie sytuacje ale jakimś dziwnym trafem roberti umieścił 14-10-17 w kilku działach na raz po jednym nic nie wnoszącym komentarzu. Ostatnio można zauważyć jakąś plagę z tymi sztucznymi kontami :/

Napisano

Widać nadal niektórzy uważają, że liczba postów przy nicku ma jakieś znaczenie i nabijają je bez sensu.