Gość gumek Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Created by Quantic Dream, KARA showcases how their PS3 development technology has improved since they created Heavy Rain. This video is not related to any game currently in develepment. For more info: http://blog.eu.playstation.com/2012/03/07/quantic-dream-unveil-kara-2/
sinclar Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 swietne i juz jestem fanem tego dema. polecam.
Nezumi Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 W ogole nie myslalem o silniku i jego mozliwosciach tylko sam filmik mnie wciagnal - a to paradoksalnie duzy plus dla samego silnika. Swietne.
plasti Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 nie tyle demo co przeslanie tego dema mnie totalnie zmiazdzylo
Kalberos Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Jest to naprawdę genialne ,ten smutek,strach i chęć życia jest taka prawdziwa brawa Nigdy nie widziałem nic piękniejszego
Pawelkos Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Nie wypowiem sie na temat samego silnika ale demo fabularnie genialne. Jak ja rozbierali to mialem ciarki, swietnie zagrane...
Dante41k Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Dla mnie bomba! Heavy Rain i Fahrenhait to jedne z moich ulubionych gier. Możliwości silnika są jak widać ładne. Czekam na kolejną dawkę wrażeń od panów z Quantic Dream.
asblaze Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 nieee ... no patent mielony już setki razy, ale aktorsko pociągnięte tak, że zostanie w pamięci.
Nezumi Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Patent a la Ghost in a Shell nowy nie jest ale ten mielony zostal bardzo dobrze odgrzany. Prawde mowiac jak sie tak przyjrzalem samemu silnikowi za to to nie wiem co w nim takiego fajnego niby :D
rork Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 @Nezumi, prawdopodobnie jest mniej "sznurka i drutu" wewnątrz, tzn. wiedzieli co było problemem w poprzedniej architekturze i zrobili lepiej.Renderer w Heavy Rain był(przynajmniej po filmiku) na podobnym poziomie.
mallow Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Fajne to jest. Myśląca maszyna to może i ograny temat, ale ten filmik jest bardzo fajnie wyreżyserowany, zagrany i zrealizowany. Szkoda, że to tylko demo techniczne. To mógł by być dobry punkt wyjściowy do gry.
gryzon Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 Widzę że nie tylko mój umysł został tutaj pobudzony. Fajnie wyreżyserowane. Genialny pomysł.
Kusanagi Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 wypas / mam nadzieje ze pokaza nowy projekt na E3
Rekomendowane odpowiedzi