vision3d Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Nissan Maxima w wersji studyjnej ;) model: baza to CAD + dodane drobne elementy przeze mnie rendering: 3ds max + V-ray post: Photoshop UPDATE: poprawilem nieco krawedzie o ktorych wspomnial Plasti, dzieki za trafna uwage jest zdecywanie lepiej bez tego 'outline'u' :) Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez vision3d reupload
plasti Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) shadery jak zawsze miazdzace, opony i lampy szczegolnie Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez plasti
shadowsexpe Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Jak zwykle klasa sama w sobie. Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez shadowsexpe 1
simonhc Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Bardzo przyjemne studio. Fajnie wyszło "białe w białym". Gumy rewelka! Pozdrawiam P
veti Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 A wg mnie trochę słabo - tzn. poziom jest i tak bardzo wysoki, ale w porównaniu do Twoich poprzednich prac to jednak nie jest tak dobrze. Tak jakby trochę przerysowane? Sam nie wiem co mi nie pasuje, ale coś musi być bo opadu szczęki (jak zwykle bywało) tym razem nie było.
pablo_111 Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Przednie koło wygląda jakby zaraz miało się urwać, trzeba je trochę obrócić po poziomej osi wzdłużnej pojazdu. Na poniższym zdjęciu dobrze to widać: http://www.autowp.ru/pictures/nissan/maxima/autowp.ru_nissan_maxima_34.jpg Reszta jak zwykle genialna. Pozdrawiam
thecrev Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Dla mnie się bardzo podoba, tylko nie pasuje mi glow na tyle samochodu i tylne opony są jagby za jasne reszta pełen wypas chciałbym zobaczyć jeszcze pare ujęć.
GRiPi Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Piszesz, że do modelu dodajesz drobne elementy. Czyli na przykład co? Studio jest pokolorowane teksturą, czy dopiero w poście? Całość świetnie, wiadomo, profeska. Jedynie tylne światła dla mnie za "słodkie".
FF Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Wypas, te światła wyszły super. jedyne co to troche łyso bez rejestracji
NV Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Super, ale mam wrażenie że kompresja trochę zjadła ten render, albo AA źle dobrane . Tak czy siak , piona :)
vision3d Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 dzieki za opinie te pochwalne i krytyczne:) NV- AA troszke mydlane, moglem bardzije wyostrzyc to fakt :) FreedomF -tablice rej. moze jeszcze dodam w wolnym czasie :) GRiPi - dodalem fele i opony, wnetrze, poprawilem tez siatki paru detali jak klamki, czyli ogolnie pierdolki ;) cale studio robione i kolorowane w poscie. the crev - celowo rozjasnilem zeby wydobyc sczegoly, takie reklamiarsko ilustracyjne to mialo byc ;)
3Dart Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Witam vision3d, Jak zwykle dobra robota jednak poprawił bym trochę okolice kół i wydechu strasznie rzuca się w oczy klejenie auta ze sceną. Pozdro
Sebazx6r Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Swietne ujecie bardzo i sie podoba pomysl z tym cieniem :). Az sobie pozwolilem podjac probe sklonowania tyle ze przodem :D na mojej niedorobionej subarynie :D w tym ze tlo ogarnalem swiatlami :). Renderujesz na poziomie miszczoskim.
MPająk Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 witam, Pamiętam Pana prace jeszcze z digart, w tedy były super i nic sie nie zmieniło. Nadal na bardzo wysokim poziomie. :) pozdrawiam MarcinP.
Rekomendowane odpowiedzi