Napisano 5 Kwiecień 201212 l Eee, wielkanocny jakiś temat trzeba było zapodać. Serio to bardzo fajny temat, i na pewno wezmę udział :)
Napisano 6 Kwiecień 201212 l No dobra, koniec opierdolingu, trzeba się wziąć do roboty i zacząć ćwiczyć. :)
Napisano 6 Kwiecień 201212 l To jak z tą szerokością obrazka? Jeżeli forum i tak zmniejsza obraz to może czas znieść ograniczenie 900 px?
Napisano 6 Kwiecień 201212 l Mały szpieg. 2,5 godziny pracy. Edytowane 7 Kwiecień 201212 l przez chipmunk
Napisano 6 Kwiecień 201212 l Dwa proste elementy + skrypt Train Maker inteligentnie nawijający je na shape.
Napisano 7 Kwiecień 201212 l Autor To jak z tą szerokością obrazka? Jeżeli forum i tak zmniejsza obraz to może czas znieść ograniczenie 900 px? Jesli o mnie chodzi to można znieść. Ostatni TSM był moim pierwszym, wcześniej nie udzielałem się na forum i nie wiem kto ustalał te reguły więc je od Ciebie po prostu skopiowałem do tego TSM-a :D PS: Widzę, że ostro modelujecie. Musze się ogarnąć i coś wymyślić :D
Napisano 7 Kwiecień 201212 l Witam, wrzucam coś od siebie, jest to mój pierwszy speed dlatego licze na jakieś uwagi, porady...
Napisano 11 Kwiecień 201212 l Dawno już nic nie modelowałem, to może jakiegoś archaicznego robota strzelę :). Ale to dopiero jutro.
Napisano 12 Kwiecień 201212 l Kurde, znowu się nie załapię... Powodzenia wszystkim! Ale ten robocik funky3210 świetny! Urzekł mnie swoim urokiem :D
Napisano 12 Kwiecień 201212 l zawsze sie zastanawiałem...czemu niemożna clay dawać tylko viewporty?? hmmm..ciekawość.
Napisano 13 Kwiecień 201212 l Kilka bitew temu był spór z tym związany. Viewporty są bardziej neutralne i pokazują model takim jaki jest, a przy renderach sposób w jaki obiekt był oświetlony i ogólnie wyrenderowany często decydował o tym, który model wygra, a nie to który był lepiej wykonany.