myjkolada Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 (edytowane) Dzień dobry :) Edytowane 23 Kwiecień 2012 przez myjkolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myjkolada Napisano 22 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Dzien dobry, ladnie rysujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 Haha niezłe! pedo bear w kieszeni ;d mooar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 :) całość świetna , tylko te kapućki trochę psują całość i zastanawia mnie co ma w prawej łapce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myjkolada Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Traitor: Dziękuję, bardzo mi miło! Podziwiam Twój dorobek w portfolio, czadowe rzeczy! guffqa: :) Soulinka12: w prawej łapce ma rękawicę bokserską, fakt brzuszysko to przysłania. W nowych pracach postaram się bardziej dopracowywać detale, ale na razie wrzucam tu starsze skończone, więc trochę może jeszcze to kuleć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 masz świetny styl :) co do rękawicy po prostu mało była widoczna ,ale i tak widać po tych dwóch pracach że będzie na co popatrzeć :) czekam na dalsze Twoje prace ,bo uwielbiam tak wyraziste stylówki :D jak dla mnie bomba! pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 no charakterek mają świetny te prace, a bardzo mi się podoba to że masz swóch indywidualny feeling, który widać w wszystkich 3 pracach, niby sa różne, ale widać twoją "rękę". super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Witam, w Twoich pracach jest dość fajna atmosfera, ale przekaz, czy też treść mocno odstają od tak fajnie zapowiadającego je klimatu. W przypadku postaci z postu #2, połączyłaś dużo różnych elementów w całość, która tego nie wytrzymała. Każdy element bardzo zręcznie i pięknie narysowany, ale postać wygląda jakby była montażem kilku Twoich prac, posklejanych dla zabawy. Gdybyś w takim fajnym klimacie opowiedziała jakaś ciekawą historię, byłbym wówczas Twoim wielkim fanem. Często mniej znaczy więcej, nie warto przegadać jakiegoś pomysłu (a Ty to ewidentnie zrobiłaś w przypadku tej postaci). Najgorsze są historie nijakie, po których często pada pytanie "no i ?". Masz bardzo fajne wyczucie barwy i taką ciekawą miękkość przedstawiania form. Pomyśl proszę także o zawartości o tym o czym opowiadasz. Zastanów się jaką postać projektujesz, jaka ona jest, co robi, jaką ma historię. Powodzenia życzę, bardzo fajny potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myjkolada Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Soulinka12: Mam nadzieję, że nie zawiodę :) Xiz0r: Dzięki :) Kontur: Dobrze piszesz i masz rację. Przez większość swojego rysowania raczej robię ilustracje dla samej frajdy rysowania, niż dla opowiedzenia jakiejś głębszej historii. To jest moja taka wada, będę nad tym pracować, bo ostatnio stwierdziłam, że moje szufladowe obrazki składają się tylko z postaci i prostego tła. Nie potrzebnie się ograniczam... ale z drugiej strony.. lubię rysować bez sensu, w szczególności kiedy robię to dla siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myjkolada Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ilustracja do krótkiej historii o piratach, którzy bali się myszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolGniazdowski Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Prześwietne. Urocza stylistyka (choć gęby takie nieprzyjazne nieco i to jest jedyne co mi się nie podoba. Epatujesz turpizmem starczo-chorobowym :) ), bardzo fajnie namalowane i podoba mi się dobór tekstur. Dodaje trochę pazura kreskówkowemu stylowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 ano świetne, coraz fajniejsze rzeczy wrzucasz :) ahoj myszy są de best a z piratów dziadek na reji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 masz bardzo fajny i miły dla oka styl :) jak masz wrzucaj więcej :) PS widzę ,że się powtarzam ^^ szkoda ,że tak rzadko wrzucasz ^^haha skleroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 mega, naprawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Fajoskie, super kreska, gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Pozytywne prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 prace super :) bardzo podoba mi się twoja sygnatura (podpis?) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Świetne! Bardzo fajne, pełne ekspresji mordki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi