Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czołem. Wczoraj wyszedł oficialny trailer Crysisa 3, z elementami gameplay'a. Widzę, że jeszcze się tutaj nie pojawił.

Na rozgrzewkę teaser :) :

i trailer:

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czyżby powtórka z poprzednich tytułów? Nic nowego? Tylko nowe levele z lepszą grafiką? Ehh jakoś mnie to nie przekonuje. Pozdrawiam,

Napisano
  • Autor

Na to niestety wygląda. Podobno ma nie być takiej liniowości jak w drugiej części, dużo więcej swobody. + łuk :)

Napisano

crysis 2 mnie rozczarowal, jezeli 3 bedzie powtorka z rozrywki to chyba sobie ten tytul odpuszcze

i jeszcze znowu ten New York... przynajmniej moglaby byc nowa lokacja

Napisano

Ja bardzo długo przekonywałem się żeby chociaż pierwszą część odpalić. Okazało się że spodobała mi się, a druga spodobała mi się jeszcze bardziej. Więc będę czekał na trójkę.

Napisano

a mnie sie podobala i jedynka i warhead i 2 i w 3 tez se zagram

a tak btw, ciekawe kiedy beda teasery teaserow trailerow

Napisano

Grałem w jedynkę, ale nie warheada i 2, ale tak w sumie bez powodu, więc myślę by wrócić przy okazji 3.

Grafika wygląda nieziemsko, świetnie zaprojektowane i wykonane lokacje. Naprawdę świetny art, a rozwalanie złych kosmitów zawsze jest fajne, no i ciekawi mnie ten łuk.

Napisano

Pigeon i Godzil wiedza co mówią. Mnie zawsze C dawał sporo zabawy, szczególnie bieganie i robienie krzywdy ludziom w stealthcie, czy dynamiczny multi (zniszczony przez brak PB). Będę czekał z niecierpliwością na gre która od lat wyznacza definicję co można nazwać next genem.

Napisano

jedynka lepsza chociaż i człowiek był wtedy młodszy, bardziej się jarał.. więc ciężko się odnieść.. średnio widzę trójeczkę bo nie wnosi nic nowego poza levelami, chociaż silnik sam w sobie bdb jak na obecne czasy.. chętnie bym widział na nim nową odsłonę Half Life'a.. pograłby.. gdyby to był Half Life

Napisano

W C2 gram cały czas nałogowo (multi) single jest dobry do przejścia na raz i to w czasie około 8-9h ... grafika jest powalająca i mam nadzieję że będzie lepiej w C3 :) czekam z niecierpliwością ... zastanawiam się jak będzie wyglądał łuk w trybie multi :) i jakie dadzą mody ... bo w C2 kilka bezsensownych dali i ludzie tego w ogóle nie używają :)