Miłosz3ds Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Czołem. Wczoraj wyszedł oficialny trailer Crysisa 3, z elementami gameplay'a. Widzę, że jeszcze się tutaj nie pojawił. Na rozgrzewkę teaser :) : i trailer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Czyżby powtórka z poprzednich tytułów? Nic nowego? Tylko nowe levele z lepszą grafiką? Ehh jakoś mnie to nie przekonuje. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Na to niestety wygląda. Podobno ma nie być takiej liniowości jak w drugiej części, dużo więcej swobody. + łuk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 crysis 2 mnie rozczarowal, jezeli 3 bedzie powtorka z rozrywki to chyba sobie ten tytul odpuszcze i jeszcze znowu ten New York... przynajmniej moglaby byc nowa lokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Na przykład Koluszki. Lokacja jak lokacja. NY jest tak wielki że starczy tej lokacji na 5 części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Ja bardzo długo przekonywałem się żeby chociaż pierwszą część odpalić. Okazało się że spodobała mi się, a druga spodobała mi się jeszcze bardziej. Więc będę czekał na trójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 a mnie sie podobala i jedynka i warhead i 2 i w 3 tez se zagram a tak btw, ciekawe kiedy beda teasery teaserow trailerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Grałem w jedynkę, ale nie warheada i 2, ale tak w sumie bez powodu, więc myślę by wrócić przy okazji 3. Grafika wygląda nieziemsko, świetnie zaprojektowane i wykonane lokacje. Naprawdę świetny art, a rozwalanie złych kosmitów zawsze jest fajne, no i ciekawi mnie ten łuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Pigeon i Godzil wiedza co mówią. Mnie zawsze C dawał sporo zabawy, szczególnie bieganie i robienie krzywdy ludziom w stealthcie, czy dynamiczny multi (zniszczony przez brak PB). Będę czekał z niecierpliwością na gre która od lat wyznacza definicję co można nazwać next genem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 jedynka lepsza chociaż i człowiek był wtedy młodszy, bardziej się jarał.. więc ciężko się odnieść.. średnio widzę trójeczkę bo nie wnosi nic nowego poza levelami, chociaż silnik sam w sobie bdb jak na obecne czasy.. chętnie bym widział na nim nową odsłonę Half Life'a.. pograłby.. gdyby to był Half Life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 gra valve na Cryenginie? Obyśmy dożyli tych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Trailer inspirowany trailerem Prometeusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Kulki, prawda też takie charakterystyczne powtarzane wycie w tle słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koszulkowiec Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 W C2 gram cały czas nałogowo (multi) single jest dobry do przejścia na raz i to w czasie około 8-9h ... grafika jest powalająca i mam nadzieję że będzie lepiej w C3 :) czekam z niecierpliwością ... zastanawiam się jak będzie wyglądał łuk w trybie multi :) i jakie dadzą mody ... bo w C2 kilka bezsensownych dali i ludzie tego w ogóle nie używają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi