xmass Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 (edytowane) Witam. Po kilku tygodniach pracy wieczorami powstała taka oto "reklama" Volkswagena. Mam nadzieję że się podoba. Komentarze mile widziane. Soft: 3ds max, mental ray, photoshop, magic bullet looks PS: Nie ponoszę odpowiedzialności za "hasło reklamowe" ;) Edytowane 14 Maj 2012 przez xmass
Lucek Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Proszę o załączenie miniatury zgodnie z regulaminem galerii 3d.
Miłosz3ds Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Czołem, autko jak najbardziej, oprócz opon - wyglądają jakby były stopione czy nie wiem co.
pecet Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 Jedna uwaga, Ziemia wydaje się za mało okrągła, poprawisz to i będzie super.
xmass Napisano 14 Maj 2012 Autor Napisano 14 Maj 2012 Berger, GRiPi - dzięki! safiank - takie było moje założenie. Aby się pośmiać. Miałem dość reklam samochodów w telewizji i podczas pewnej reklamy (nissan qashqai) rzuciłem takie hasło bo frustracja sięgnęła szczytu:) pecet - jest płaska bo to zwykły plane z teksturą. Jakoś nie chce mi się robić okrągłej Ziemi. Dożucam jeszcze takiego Behind the scene'a http://imageshack.us/photo/my-images/213/vwthfinalpostbts.jpg/
Rekomendowane odpowiedzi