xmass Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 (edytowane) Witam. Po kilku tygodniach pracy wieczorami powstała taka oto "reklama" Volkswagena. Mam nadzieję że się podoba. Komentarze mile widziane. Soft: 3ds max, mental ray, photoshop, magic bullet looks PS: Nie ponoszę odpowiedzialności za "hasło reklamowe" ;) Edytowane 14 Maj 2012 przez xmass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mytwoch Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 straszne badziewie, ale mi sie podoba. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Miazga, prawda *****, gratki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Render jak render ale ja sie uśmiałem troche:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Do mnie to w ogóle jakoś to nie przemawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
safian Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Mi tam się banan pojawił na twarzy xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Pełen pro! Front! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Proszę o załączenie miniatury zgodnie z regulaminem galerii 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Czołem, autko jak najbardziej, oprócz opon - wyglądają jakby były stopione czy nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Jedna uwaga, Ziemia wydaje się za mało okrągła, poprawisz to i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 14 Maj 2012 Autor Share Napisano 14 Maj 2012 Berger, GRiPi - dzięki! safiank - takie było moje założenie. Aby się pośmiać. Miałem dość reklam samochodów w telewizji i podczas pewnej reklamy (nissan qashqai) rzuciłem takie hasło bo frustracja sięgnęła szczytu:) pecet - jest płaska bo to zwykły plane z teksturą. Jakoś nie chce mi się robić okrągłej Ziemi. Dożucam jeszcze takiego Behind the scene'a http://imageshack.us/photo/my-images/213/vwthfinalpostbts.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi