darknaner Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) Witam szanowne zgromadzenie. Po dłuższej przerwie odgrzebałem stary model i pobawiłem się studiem. Oto efekt. Zachęcam do komentowania. Soft: oczywiście max + vray + PS Pozdrawiam. [EDIT] POPRAWIONE GRADIENTY ;) Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez darknaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Miazga! Super!!!! dla mnie front :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Miazga! Super!!!! dla mnie front [2] ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Gdyby przednie lampy były chromowane i odrobinę większe to był by mega wypas! a tak jest po prostu wypas ;)... również jestem za frontem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Jest na 5 + jak dla mnie. Wszystko na swoim miejscu, prezentacja naprawdę świetna, model też bardzo ok. Dlaczego 5+? Zabrakło mi detali, jak faktura lakieru na baku, jakieś drobne ryski na chromowanych częściach i oponach, czy faktura siedziska. Wtedy było by 6. Nie mniej praca, rzeczywiście frontowa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Noo na wypasie :) Super wygląda detal silnika, wygląd studia i ogólnie łądnie zaprezentowany model. Ale jest kilka błedów które mi rzucają się w oczy: na 2 i 3 ujęciu motor lewituje jakieś 2cm nad podłożem (przynajmniej takie sprawia wrażenie), oraz osłonki plastikowe zegarów i boków chłodnicy jak by miały za male wygladzenie albo brak chamferów albo cośz siatka. Ale i tak 5* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Kawał dobrej roboty! Do tego świetnie zaprezentowane! Gratulacje, jest moc!:) Następnym razem spróbuj jednak 16 bitów, zamiast 8, widać chamskie przejścia na gradientach. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Maj 2012 Share Napisano 30 Maj 2012 Świetne! Bardzo fajna prezentacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shutter Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 No no, widzę że praca służy :) Elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 31 Maj 2012 Share Napisano 31 Maj 2012 render świetny, ale kadr trochę ciasny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Świetny detal i render, kadr trochę zaciasny, mógłbyś coś więcej powiedzieć o studiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damienza Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie wiem czemu ale chyba źle link podpięty jest na głównej bo linkuje mi do poprzedniego. A sama praca- klasa, ciekawe kiedy ja będę takie trzaskał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel000 Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 a dlaczemu nie ma kierunkowskazów ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur03 Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Model świetny, studio też bardzo udane. Osobiście nie leży mi trochę materiał przednich lamp, ale poza tym rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturskoczek Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 Znakomite! Może materiał kloszy lamp możnaby trochę poprawić ale całość genialna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darknaner Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2012 Dziękuje serdecznie za konstruktywną krytykę, no i za fronta oczywiście. Miło słyszeć że się podoba. Troszkę zwaliłem sprawę z tymi gradientami ale zapomniałem zapisać do 16b i potem już poleciało. Na przyszłość będę pamiętał Kierunków… fakt nie ma … i nie będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi