darknaner Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 (edytowane) Witam szanowne zgromadzenie. Po dłuższej przerwie odgrzebałem stary model i pobawiłem się studiem. Oto efekt. Zachęcam do komentowania. Soft: oczywiście max + vray + PS Pozdrawiam. [EDIT] POPRAWIONE GRADIENTY ;) Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez darknaner
gof Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Gdyby przednie lampy były chromowane i odrobinę większe to był by mega wypas! a tak jest po prostu wypas ;)... również jestem za frontem
Smoku Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Jest na 5 + jak dla mnie. Wszystko na swoim miejscu, prezentacja naprawdę świetna, model też bardzo ok. Dlaczego 5+? Zabrakło mi detali, jak faktura lakieru na baku, jakieś drobne ryski na chromowanych częściach i oponach, czy faktura siedziska. Wtedy było by 6. Nie mniej praca, rzeczywiście frontowa. Pozdrawiam.
maciek.m Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Noo na wypasie :) Super wygląda detal silnika, wygląd studia i ogólnie łądnie zaprezentowany model. Ale jest kilka błedów które mi rzucają się w oczy: na 2 i 3 ujęciu motor lewituje jakieś 2cm nad podłożem (przynajmniej takie sprawia wrażenie), oraz osłonki plastikowe zegarów i boków chłodnicy jak by miały za male wygladzenie albo brak chamferów albo cośz siatka. Ale i tak 5* :)
Touch Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Kawał dobrej roboty! Do tego świetnie zaprezentowane! Gratulacje, jest moc!:) Następnym razem spróbuj jednak 16 bitów, zamiast 8, widać chamskie przejścia na gradientach. Pozdr
thecrev Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Świetny detal i render, kadr trochę zaciasny, mógłbyś coś więcej powiedzieć o studiu?
Damienza Napisano 1 Czerwiec 2012 Napisano 1 Czerwiec 2012 Nie wiem czemu ale chyba źle link podpięty jest na głównej bo linkuje mi do poprzedniego. A sama praca- klasa, ciekawe kiedy ja będę takie trzaskał :D
artur03 Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 Model świetny, studio też bardzo udane. Osobiście nie leży mi trochę materiał przednich lamp, ale poza tym rewelacja.
arturskoczek Napisano 2 Czerwiec 2012 Napisano 2 Czerwiec 2012 Znakomite! Może materiał kloszy lamp możnaby trochę poprawić ale całość genialna!
darknaner Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 Dziękuje serdecznie za konstruktywną krytykę, no i za fronta oczywiście. Miło słyszeć że się podoba. Troszkę zwaliłem sprawę z tymi gradientami ale zapomniałem zapisać do 16b i potem już poleciało. Na przyszłość będę pamiętał Kierunków… fakt nie ma … i nie będzie :)
Rekomendowane odpowiedzi