Napisano 1 Czerwiec 201212 l Konami opublikowało zwiastun Metal Gear Rising: Revengeance. Revengeance różni się nieco od swoich poprzedników z serii Metal Gear. Gra jest typowym japońskim odstresowywaczem, prawdopodobnie stworzony przez ludzi z adhd. Rozgrywka polega na dzieleniu podzielonej połowy na pół, aby w końcu podzielić to wszystko znów na pół. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2404
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Skakanie po wystrzelonych rakietach 0.o ... nie no tego to chyba jeszcze nie było...
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Przepraszam bardzo. Było. W Super Mario 3 :) Nie było to chyba przecinania lecącego helikoptera :)
Napisano 1 Czerwiec 201212 l "może zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci"... to jak jest naprawdę, zwiera czy nie zawiera...???? ano to tylko taki sposób żeby dzieci na pewno sprawdziły .....:)))))))))) ... i się odstresowały...:)))
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Czasami lubię pograć w takie gierki i całkowicie zresetować mózg. Jedynie ciąć, miażdżyć i niszczyć.
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Troche odbiega od konwencji MGSa ale to chyba dobrze, Guns Of the Patriots w gameplayu było raczej dinozaurem ;P
Napisano 1 Czerwiec 201212 l Nie dla Japończyków :) tam co druga gra tak wygląda, więc trzyma się spokojnie konwencji.
Napisano 2 Czerwiec 201212 l Spodziewac sie jakiejs blizej nieokreslonej glebi po takich grach to jak isc na walki w klatce i spodziewac sie odczytu poezji.
Napisano 2 Czerwiec 201212 l No i utwierdziłem się w przekonaniu, że metal jak nie był, tak nie jest wart mojego czasu:)
Napisano 2 Czerwiec 201212 l widze ze devil may cry sie z tego zrobil, szkoda ze nie na pc ale opis newsa troche nie za bardzo (z tym adhd)
Napisano 3 Czerwiec 201212 l Nezumi Spodziewac sie jakiejs blizej nieokreslonej glebi po takich grach to jak isc na walki w klatce i spodziewac sie odczytu poezji. Po prostu mistrz! :D Swoją drogą z chęcią bym zagrał!
Napisano 4 Czerwiec 201212 l To ja jednak wole zostac przy moich starych PotBS i "szczelac" z kulek do okretow : ]