Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Konami opublikowało zwiastun Metal Gear Rising: Revengeance. Revengeance różni się nieco od swoich poprzedników z serii Metal Gear. Gra jest typowym japońskim odstresowywaczem, prawdopodobnie stworzony przez ludzi z adhd. Rozgrywka polega na dzieleniu podzielonej połowy na pół, aby w końcu podzielić to wszystko znów na pół.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2404

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przepraszam bardzo. Było. W Super Mario 3 :)

Nie było to chyba przecinania lecącego helikoptera :)

Napisano

"może zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci"... to jak jest naprawdę, zwiera czy nie zawiera...???? ano to tylko taki sposób żeby dzieci na pewno sprawdziły .....:)))))))))) ... i się odstresowały...:)))

Napisano

Czasami lubię pograć w takie gierki i całkowicie zresetować mózg. Jedynie ciąć, miażdżyć i niszczyć.

Napisano

Troche odbiega od konwencji MGSa ale to chyba dobrze, Guns Of the Patriots w gameplayu było raczej dinozaurem ;P

Napisano

Ktos pisal, ze trailer hitmana byl glupokowaty. To dopiero jest gloopie

Napisano

Nie dla Japończyków :) tam co druga gra tak wygląda, więc trzyma się spokojnie konwencji.

Napisano

Spodziewac sie jakiejs blizej nieokreslonej glebi po takich grach to jak isc na walki w klatce i spodziewac sie odczytu poezji.

Napisano

No i utwierdziłem się w przekonaniu, że metal jak nie był, tak nie jest wart mojego czasu:)

Napisano

widze ze devil may cry sie z tego zrobil, szkoda ze nie na pc

ale opis newsa troche nie za bardzo (z tym adhd)

Napisano

Nezumi

Spodziewac sie jakiejs blizej nieokreslonej glebi po takich grach to jak isc na walki w klatce i spodziewac sie odczytu poezji.

Po prostu mistrz! :D

Swoją drogą z chęcią bym zagrał!

Napisano

To ja jednak wole zostac przy moich starych PotBS i "szczelac" z kulek do okretow : ]