Christian Noir Stein Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 (edytowane) Od lat nic nie postowałem, więc pomyślałem sobie, że dobrze byłoby coś po tak długim okresie czasu coś wrzucić. Ursus (modelowanie, teksturowanie, światło) i więzienie (meshing, światło) prace własne + jeden zrzut ze starego projektu (teksturowanie) + Bulletstorm (meshing+postproces+sporadyczne modelowanie i teksturowanie). Fabryka Ursus zdjęcia vs 3D Fabryka Ursus shots Więzienie Visual Prototype Stary projekt Opuszczony dom Bulletstorm Pustynia - Jaskinie Bulletstorm Centrum handlowe Bulletstorm Monorail Bulletstorm Parking Bulletstorm Prolog Bulletstorm Sztorm Bulletstorm Undercity #1 Bulletstorm Undercity #2 Bulletstorm Undercity #3 ----------------- Krystian Stefański Senior 3D Artist/LD @ People Can Fly/EPIC GAMES[ATTACH=CONFIG]86693[/ATTACH] Edytowane 30 Czerwiec 2012 przez Christian Noir Stein
floo Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 Bardzo ładnie wszystko wygląda. Robi wrażenie ;) Dać mu Fronta, ;) Pochwalisz się siatką na kilku scenach? Pozdrawiam,
Predator Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 Kope lat :) ladne wejscie po tak dlugim czasie. Mega duzo dobrej roboty.
Stachu Napisano 29 Czerwiec 2012 Napisano 29 Czerwiec 2012 mistrzostwo świata:) super scenki, bardzo klimatyczne
kubi Napisano 29 Czerwiec 2012 Napisano 29 Czerwiec 2012 Ładne Krystek. Mógłbyś zaznaczyć który Ursus to real a który endzajn, scriny można rozróżnić tylko po tajemniczej postaci w przejściu :).
Lucek Napisano 29 Czerwiec 2012 Napisano 29 Czerwiec 2012 Do autora: Dodaj proszę miniaturkę do postu.
GRiPi Napisano 29 Czerwiec 2012 Napisano 29 Czerwiec 2012 Za takie prace należy się pięć gwiazdek i front! Brawo, nie mam pytań. :)
ledyr Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 niektóre enviro mniej ciekawe od innych ale musze przyznac ze swietnie poradziles sobie z przeniesieniem zdjecia do udk, screeny wygladaja bardzo przekonywujaco. Swietna robota!
Rekomendowane odpowiedzi