Napisano 28 Czerwiec 201212 l Od lat nic nie postowałem, więc pomyślałem sobie, że dobrze byłoby coś po tak długim okresie czasu coś wrzucić. Ursus (modelowanie, teksturowanie, światło) i więzienie (meshing, światło) prace własne + jeden zrzut ze starego projektu (teksturowanie) + Bulletstorm (meshing+postproces+sporadyczne modelowanie i teksturowanie). Fabryka Ursus zdjęcia vs 3D Fabryka Ursus shots Więzienie Visual Prototype Stary projekt Opuszczony dom Bulletstorm Pustynia - Jaskinie Bulletstorm Centrum handlowe Bulletstorm Monorail Bulletstorm Parking Bulletstorm Prolog Bulletstorm Sztorm Bulletstorm Undercity #1 Bulletstorm Undercity #2 Bulletstorm Undercity #3 ----------------- Krystian Stefański Senior 3D Artist/LD @ People Can Fly/EPIC GAMES[ATTACH=CONFIG]86693[/ATTACH] Edytowane 30 Czerwiec 201212 l przez Christian Noir Stein
Napisano 28 Czerwiec 201212 l Bardzo ładnie wszystko wygląda. Robi wrażenie ;) Dać mu Fronta, ;) Pochwalisz się siatką na kilku scenach? Pozdrawiam,
Napisano 28 Czerwiec 201212 l Kope lat :) ladne wejscie po tak dlugim czasie. Mega duzo dobrej roboty.
Napisano 29 Czerwiec 201212 l Ładne Krystek. Mógłbyś zaznaczyć który Ursus to real a który endzajn, scriny można rozróżnić tylko po tajemniczej postaci w przejściu :).
Napisano 29 Czerwiec 201212 l Za takie prace należy się pięć gwiazdek i front! Brawo, nie mam pytań. :)
Napisano 30 Czerwiec 201212 l niektóre enviro mniej ciekawe od innych ale musze przyznac ze swietnie poradziles sobie z przeniesieniem zdjecia do udk, screeny wygladaja bardzo przekonywujaco. Swietna robota!