Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wygląda to jak by filmik był zrobiony na CryEngine 3.

A co do treści CzAk1 masz racje słabiutko.

Napisano

no faktycznie, wygląda jakby filmik był robiony w latach 60 za pomocą plasteliny i konopnego sznurka...

Napisano

...o rzesz Toster jego mać.... tyle roboty i kasy żeby pomóc sprzedać kolejny badziew.... ludzkość ma wbite zęby we własny zad i to w szczękościsku.... czekam na rozwój sytuacji....:)))

Napisano

Zgadzam się w 100% z dziadkiem. Nie bardzo rozumiem jaki jest cel robienia gry, która wygląda jak 200 innych gier, oferuje zupełnie to samo i wygląda niemal identycznie. Killzone ledwo się zwrócił, a jakoś nie wróże mega sukcesu tej grze. Co do filmu, jak wspomnieli przedmówcy, technicznie pierwsza klasa, a cała reszta lezy i kwiczy, począwszy od scenariusza, a na designie postaci kończąc.

Napisano

Zakończenie wskazuje na to, że będzie to gra oparta na holiłódzkiej wersji "Seksmisji".

Napisano

holiłódzkiej wersji "Seksmisji"

A dokładniej proszę? :) jakoś o takowej nie słyszałem :(

Napisano

Nie no taki sam cel jak zrobienie 4 czesci quake'a i 100 czesci unreala.... to samo ?? To samo... sprzedalo sie?? Wszystko i jeszcze wiecej :) mysle ze jeszcze 1000 podobnych wyjdzie... wiec nie ma co nad tym plakac..

CryEngine 3 ?? No juz nie przesadzajmy... bo az tak to nie wypada.

techniczny / artystyczny / timingowy / dynamiczny wypas wedlug mnie...

Dziadku no niestety niektrzy to samo powiedza o Twoich czy moich projektach... rzecz gustu :)

moze ze mna jest cos nie tak :D

Napisano

tombak to nie złoto... człowiek to już nie małpa... podobno.... małpa w garniturze to nadal małpa... człowiek karmiony pustką zostaje pustą masą nie różniącą się od tła....:)))

Napisano

zgadzam sie ! ale to znow zalezy co kto jadl :) Dzadek rozwalaja mnie Twoje komentarze... pozytywnie :)

Napisano

Nie wiem czego oczekujecie po filmiku z gry która ma bawić i zarabiać ;) dla mnie bomba technicznie i efektownie.

Napisano

A tam pierdzielicie, zapowiada się kolejna ostra kosmiczna masakra, i niby scenariusz jak wiele innych, to jednak przygoda możne być niepowtarzalna.

Napisano

słowo przygoda połączone ze słowem masakra... okraszone słowem nie powtarzalna.... mogło by wystąpić tylko w pamiętniku esesmana...!!!

Napisano
  dziadek3D napisał:
słowo przygoda połączone ze słowem masakra... okraszone słowem nie powtarzalna.... mogło by wystąpić tylko w pamiętniku esesmana...!!!

Hahahaha to ci sie udalo dziadku :)

Napisano
  stach13 napisał:
A tam pierdzielicie, zapowiada się kolejna ostra kosmiczna masakra, i niby scenariusz jak wiele innych, to jednak przygoda możne być niepowtarzalna.

No właśnie słowo "KOLEJNA" jest tu kluczem.