Kalberos Napisano 14 Kwiecień 2022 Autor Napisano 14 Kwiecień 2022 16 minut temu, RaVirr napisał: Elo, pyszniutkie rzeczy 🌼🦈 Dzieki! mam tego cholerstwa wiecej ale wciaz nie ma zielonego swiatełka. 1
EthicallyChallenged Napisano 14 Kwiecień 2022 Napisano 14 Kwiecień 2022 Fajne rzeczy! A co do nagdarstka to próbowałeś zmniejszyć stopień nacisku na piórku? Niektórzy sciskają to piórko jak młot Thora i cisną jakby chcieli przebić tablet, po takim czymś nie dziwota że nadgarstek nie daje rady. 1
Kalberos Napisano 14 Kwiecień 2022 Autor Napisano 14 Kwiecień 2022 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: Fajne rzeczy! A co do nagdarstka to próbowałeś zmniejszyć stopień nacisku na piórku? Niektórzy sciskają to piórko jak młot Thora i cisną jakby chcieli przebić tablet, po takim czymś nie dziwota że nadgarstek nie daje rady. Stary juz to dawno robiłem. Ja doslownie muskam po ekranie. Na szczescie pomogla mysz wertykalna i tablet na ramieniu typu VESA 2
Kalberos Napisano 6 Maj 2022 Autor Napisano 6 Maj 2022 (edytowane) Siema. Wracam po przerwie, ktora mi zafundowala zagapiona pani wjezdzajac jeepem w tyl mojego auta. Cholercia, po tak krótkiej przerwie reka sie niestety odzwyczaja, jednak mysle ze az tak zle z ta krecha nie ma;D Tutaj powod przerwy, na szczescie mam dobra pielegniarke u boku;D Sorka, niestety nie ogarniam czemu za kazdym razem wrzuca to zdjecie i je odwarac do gory nogami:p Edytowane 6 Maj 2022 przez Kalberos 7 1
Mortom Napisano 6 Maj 2022 Napisano 6 Maj 2022 18 minut temu, Kalberos napisał: Tutaj powod przerwy, na szczescie mam dobra pielegniarke u boku;D Sorka, niestety nie ogarniam czemu za kazdym razem wrzuca to zdjecie i je odwarac do gory nogami:p Trzeba było robić zjecie w Polsce a nie w Australii 😉 A prace spoczko jak dla mnie 🙂 1
Soulinka12 Napisano 6 Maj 2022 Napisano 6 Maj 2022 o panie zdrowia ! pozdrowienia ! a rysuny mega 😉 szybkiego powrotu do rysowania 1
Kalberos Napisano 7 Maj 2022 Autor Napisano 7 Maj 2022 18 godzin temu, Mortom napisał: Trzeba było robić zjecie w Polsce a nie w Australii 😉 A prace spoczko jak dla mnie 🙂 Dzieki;D 17 godzin temu, Soulinka12 napisał: o panie zdrowia ! pozdrowienia ! a rysuny mega 😉 szybkiego powrotu do rysowania Dziekuje;D mam nadzieje ze w Poniedziałek bede juz mogl sciagnac ta obroze. Pzdr 1
Kalberos Napisano 14 Maj 2022 Autor Napisano 14 Maj 2022 Kolejne bazgroły ode mnie. Powoli wracam do sił; D 7
Kalberos Napisano 23 Maj 2022 Autor Napisano 23 Maj 2022 (edytowane) kolejne kawowe bazgroły Edytowane 23 Maj 2022 przez Kalberos 5
Kalberos Napisano 23 Maj 2022 Autor Napisano 23 Maj 2022 1 minutę temu, EthicallyChallenged napisał: Wypas! Dziękówka!
Kalberos Napisano 14 Czerwiec 2022 Autor Napisano 14 Czerwiec 2022 (edytowane) Minęło 90 dni od mojego wypadku i w końcu udało mi się przysiąść do kompa i coś podziałać kolorem, taki o to spedzior wyszedł. do tego jeszcze kolejny szkic kawowy Edytowane 14 Czerwiec 2022 przez Kalberos 9
michalo Napisano 14 Czerwiec 2022 Napisano 14 Czerwiec 2022 Bardzo ładnie! Rehabilitacja rysownicza widzę dobrze poszła 🙂 1
Kalberos Napisano 14 Czerwiec 2022 Autor Napisano 14 Czerwiec 2022 1 godzinę temu, michalo napisał: Bardzo ładnie! Rehabilitacja rysownicza widzę dobrze poszła 🙂 Oby teraz tak robota szła;D bo trzeba sie odkuc 2
Kalberos Napisano 23 Czerwiec 2022 Autor Napisano 23 Czerwiec 2022 (edytowane) Siema, dalszy ciąg bazgrolenia:D Szyja juz duzo lepiej, reka przypomina sobie co to znaczy praca;D Tutaj pierwsze szybkie szkicuny z usinietego projektu...tak tez niestety bywa. Pozdro! Edytowane 23 Czerwiec 2022 przez Kalberos 8
Kalberos Napisano 23 Czerwiec 2022 Autor Napisano 23 Czerwiec 2022 19 minut temu, KLICEK napisał: same sztosy 🙂 A dziękować, miło mi
Soulinka12 Napisano 23 Czerwiec 2022 Napisano 23 Czerwiec 2022 mega mi sie podoba Twój sposób robienie szkicy pod kompozycje 😄 mega rzeczy , miło w ogole wpadac co jakiś czas na maxa i zawsze coś ktoś wrzuca :))) 2
Kalberos Napisano 23 Czerwiec 2022 Autor Napisano 23 Czerwiec 2022 8 minut temu, Soulinka12 napisał: mega mi sie podoba Twój sposób robienie szkicy pod kompozycje 😄 mega rzeczy , miło w ogole wpadac co jakiś czas na maxa i zawsze coś ktoś wrzuca :))) Dzieki, no te szkice to serio mi sprawiaja przyjemnosc i przy nich odpoczywam 😄 1
tobiq4 Napisano 23 Czerwiec 2022 Napisano 23 Czerwiec 2022 Świetne pracki, ps. czemu baba jaga nie schowała cycka? 1 1
Kalberos Napisano 23 Czerwiec 2022 Autor Napisano 23 Czerwiec 2022 12 minut temu, tobiq4 napisał: Świetne pracki, ps. czemu baba jaga nie schowała cycka? Bo jak sa cycki to sa lajki xD 10 minut temu, bigworm napisał: Wooo, te czarnobiałe mega fajne Dziękować ;D musze rozwinac te szkicowe rzeczy i polaczyc z kolorem 2 2
Mortom Napisano 23 Czerwiec 2022 Napisano 23 Czerwiec 2022 Świetne ryslunki!👍 P.S. Cyc duży, dorodny, o kształcie gruszkowym, nieco blady - ale nie będę wybrzydzał. Choć właścicielka już mniej powabna. No ale jak by tak torbę na głowę, litr siwuchy to i ujdzie w tłumie 😜 https://www.youtube.com/watch?v=ankA6U5FkVo&ab_channel=Nevshoo 1 2
Kalberos Napisano 23 Czerwiec 2022 Autor Napisano 23 Czerwiec 2022 1 godzinę temu, Mortom napisał: Świetne ryslunki!👍 P.S. Cyc duży, dorodny, o kształcie gruszkowym, nieco blady - ale nie będę wybrzydzał. Choć właścicielka już mniej powabna. No ale jak by tak torbę na głowę, litr siwuchy to i ujdzie w tłumie 😜 https://www.youtube.com/watch?v=ankA6U5FkVo&ab_channel=Nevshoo No wiesz chciałem pokazać jej wiek, grawitacja i te sprawy;D wczesniejsze wersje byly bardziej creepy;D wybraem ta lepsza 1
Kalberos Napisano 15 Lipiec 2022 Autor Napisano 15 Lipiec 2022 Aeon Trespass: Godforms mam zielone światełko, wiec wracamy do 2019 roku. Miałem przyjemność wykonać chłopakom parę szkicy, pod skrzydałami Matka Lenarta no to lecim I wersja kolorowa wykonana przez Michała Teliga Pzdr 7
RaVirr Napisano 15 Lipiec 2022 Napisano 15 Lipiec 2022 Super szkice! Wewnętrznie trochę żałuję, że sporo już wrzucałeś tych dynamicznych i nie robisz z nich wykończonych ilustracji...a może zrobisz? no we zrób bo aż się prosi! 😄 1
Kalberos Napisano 15 Lipiec 2022 Autor Napisano 15 Lipiec 2022 16 minut temu, RaVirr napisał: Super szkice! Wewnętrznie trochę żałuję, że sporo już wrzucałeś tych dynamicznych i nie robisz z nich wykończonych ilustracji...a może zrobisz? no we zrób bo aż się prosi! 😄 Dzieki! Bede robił kiedyś, narazie na to nie mam czasu, powoli rozkrecam własne studio 😄 1
Kalberos Napisano 18 Lipiec 2022 Autor Napisano 18 Lipiec 2022 Godzinę temu, KLICEK napisał: lubie bardzo 🙂 no to sie ciesze:D
Kalberos Napisano 4 Sierpień 2022 Autor Napisano 4 Sierpień 2022 (edytowane) Duzo pracy ostatnio ale udalo sie cos dla siebie wyskrobac. a tutaj pierwsza próba, scalenia szkicowych rzeczy z kolorem. Zobaczymy co z tego wyjdzie Pozdro Edytowane 4 Sierpień 2022 przez Kalberos 10
Destroyer Napisano 4 Sierpień 2022 Napisano 4 Sierpień 2022 Dynamika pierwszego jest świetna tak jak i Dracula z Castlevanii 🙂 świetne rzeczy 1
Kalberos Napisano 4 Sierpień 2022 Autor Napisano 4 Sierpień 2022 1 godzinę temu, Destroyer napisał: Dynamika pierwszego jest świetna tak jak i Dracula z Castlevanii 🙂 świetne rzeczy a dzięki dzieki!
bigworm Napisano 4 Sierpień 2022 Napisano 4 Sierpień 2022 Zajebiste! strasznie mi się podobają te czarno białe. To z kolorem tez super, skojarzylo mi sie z Grzegorzem Przybysiem 1
Kalberos Napisano 4 Sierpień 2022 Autor Napisano 4 Sierpień 2022 6 minut temu, bigworm napisał: Zajebiste! strasznie mi się podobają te czarno białe. To z kolorem tez super, skojarzylo mi sie z Grzegorzem Przybysiem no dzieki! do Grzesia powiadasz. Od razu mowie ze nie chce go kopiować, to tak samo wyszło. Ja tutaj szukam takiej malej fuzji, żeby nie zatracić tego dynamizmu krechy. 2 minuty temu, Mortom napisał: Superos pracki! 🙂 👍 Dziekówka
bigworm Napisano 4 Sierpień 2022 Napisano 4 Sierpień 2022 Absolutnie nie chodziło mi to, że kopiujesz, to raczej miał byc komplement 😄 A to skojarzenie pewnie stad, ze takie połaczenie kreski z kolorem, troche komiksowe, plus ta postac Drakuli od razu przypomnialy mi wiedzmina 3 🙂 1
Kalberos Napisano 4 Sierpień 2022 Autor Napisano 4 Sierpień 2022 Godzinę temu, bigworm napisał: Absolutnie nie chodziło mi to, że kopiujesz, to raczej miał byc komplement 😄 A to skojarzenie pewnie stad, ze takie połaczenie kreski z kolorem, troche komiksowe, plus ta postac Drakuli od razu przypomnialy mi wiedzmina 3 🙂 Wiem wiem;D na spokojnie
Kalberos Napisano 5 Sierpień 2022 Autor Napisano 5 Sierpień 2022 35 minut temu, michalo napisał: Świetne te pracki. Uwielbiam taki styl! Dziekowa. Moze, niebawem pojawi sie ich wiecej:D 1
Kalberos Napisano 10 Sierpień 2022 Autor Napisano 10 Sierpień 2022 (edytowane) Siema. Stary projekcik z roboty dla Michała Miśinskiego. Animowany storyboard. lepszą jakość można podejrzeć tutaj:https://www.artstation.com/artwork/X1w0zR Poniżej klateczki. a tutaj juz gotowy produkt. Pozdro. Edytowane 10 Sierpień 2022 przez Kalberos 1
Kalberos Napisano 10 Sierpień 2022 Autor Napisano 10 Sierpień 2022 (edytowane) no to jeszcze jedna wrzuta dzisiaj bo mam zielone światełko poniżej wrzucam wam rzeczy z roboty. produkt i making of Edytowane 10 Sierpień 2022 przez Kalberos 3
wujek_kane Napisano 10 Sierpień 2022 Napisano 10 Sierpień 2022 Chyba nie rozumiem dialogów, ale efekt jest sztos. Jak możesz, to napisz proszę coś więcej o procesie powstawania 🙂 1
Kalberos Napisano 10 Sierpień 2022 Autor Napisano 10 Sierpień 2022 7 minut temu, wujek_kane napisał: Chyba nie rozumiem dialogów, ale efekt jest sztos. Jak możesz, to napisz proszę coś więcej o procesie powstawania 🙂 Zobacz sobie na making of;D jest podlinkowany a tutaj masz z ang napisami. 1
wujek_kane Napisano 10 Sierpień 2022 Napisano 10 Sierpień 2022 5 minut temu, Kalberos napisał: Zobacz sobie na making of;D jest podlinkowany a tutaj masz z ang napisami. Obejrzałem making off, tylko nic mi to nie powiedziało 😛 A tak serio, to liczyłem na jakieś rozwinięcie 🙂 1
Kalberos Napisano 10 Sierpień 2022 Autor Napisano 10 Sierpień 2022 14 minut temu, wujek_kane napisał: Obejrzałem making off, tylko nic mi to nie powiedziało 😛 A tak serio, to liczyłem na jakieś rozwinięcie 🙂 Tylko co tu rozwijac:P mam zdjecia z green screenem z planu, nastepnie cisne szkice. Pokazuje tym sposobem rezyserce i supervisorowi oswietlenie i kompo szota. Po akceptacji wlatuje juz kolor. praktycznie zawsze jest ten schemat. Od ogolu do szczegolu. Nie wiem co Ci wiecej moge powiedziec:p
Kalberos Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Napisano 17 Sierpień 2022 Dziś znowu z kolorem Odrobiłem się z robota, wiec udało sie podziabać cos luźniejszego. ref: https://www.instagram.com/ezysummerscosplay/ 5
Mortom Napisano 17 Sierpień 2022 Napisano 17 Sierpień 2022 (edytowane) No i z taką pracką to można już coś zrobić 👀🥰 Edytowane 17 Sierpień 2022 przez Mortom 2
Kalberos Napisano 17 Sierpień 2022 Autor Napisano 17 Sierpień 2022 9 minut temu, Mortom napisał: No i z taką pracką to można już coś zrobić 👀🥰 ciekawe co:P Masz troszke inna, oczy zielone a nie brazowe:P 2
Mortom Napisano 17 Sierpień 2022 Napisano 17 Sierpień 2022 (edytowane) No jak to co? No popodziwiać! A ty co już sobie tam dopowiedziałeś? 👀🌡️💦😄 Edytowane 17 Sierpień 2022 przez Mortom
Rekomendowane odpowiedzi