azazel Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 no niewiem jak wy ale jak czytam czysj post to zastanawiam sie jak ten koles wyglada .. czy jego twarz sprwia tak mondre wrazenie jakie prubuje zrobic piszac danego posta :D ... a wiec tera daj wam szanse .. pokazcie sie .. wyjdzcie z ukrycia :P ja wygladam tak .. a wy ??
MareG Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 No widze ze zapanowala moda na pokazywanie sie... Ja ostatnio \"wymodelowalem\" swoj autoportret, wiec i tak wszyscy widzieli, no a real jest tak: pozdr
SCORPI Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 a ja mam coś problem bo niemoge załączyc fotki :(
SCORPI Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 Oki załanczam tylkos ei neiprzestraszcie :P nawet w nocy uciekają na widok mojej twarzy :D tylko teraz mam troche dluższe włosy..... (wreszcie moze uwierzycie że mam 14 latek :D )
Tomek Kosiorek Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 Fajny pomysl- ja wygladam jak \"Gandalf\":D:D:Datak b. serio to nie lubie swoich fotek hey(ale nie mam kompleksow) [Edited on 4-3-2003 by Tomek Kosiorek] to fotka z okresu konca mojego punkowania(widac szczatki irokeza)do paszportu-wtedy wazylem 75-teraz 115kg:D [Edited on 4-3-2003 by Tomek Kosiorek]
saygon Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 wiecie co ja jednak stwierdzam ze niewiedza to błogosławieństwo.....
Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Ciekaw jestem czy po pokazaniu swich twarzy zmieni sie cos w stosunkach panujacych na forum?
Gotham Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Hi, A to jestem ja, jeszcze bez brody, ale za to w pozycji kuszącej.
Gith Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Buahahahah Gotham... :D A ja nie mam zadnego zdjecia na kompie... skanera tez nie mam, ale postaram sie zalatwic :D
Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Gotham: wygladasz jak dobrze zapowiadajacy sie mlody grafik-taki z wizja...:D
marcoos Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 pan Marcoos razy dwa i pól (dziś w złym humorze bo mu Quadro DCC nie chce chodzić jak powinno) bacznośc ! spocznij ! już można się śmiać kto następny odważny ? [Edited on 5-3-2003 by marcoos]
Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 b. fane ujecia-podoba mi sie ten watek pozdrowienia tomek:D
boms Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Gotham - widze uderzajace podobienstwo zdjecia do avatara... :P Jak wszyscy, to ja tez... To jest wspomnienie tego lata - pan Boms, jeszcze wtedy nieletni, czlonek kadry instruktorskiej podczas jednej z codziennych (a moze raczej conocnych) imprez pt. \"za bezpieczny weekend, Wladziu\" :D
Nezz Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 heh ;) to *cos* zostalo strzelone gdzies na srodku jeziorka Roś. jest baaardzo stare , male (moosialem sie wyciac) i woogole nic nie widac ale jak pozycze cyfrowke to dam cos aktualnego
comix Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 czemu nie wyświetla się moje zdjecie :( fuck! http://republika.pl/comix/jpg.jpg Pozdroo Gotham - Nie użyłeś kodu img. Taki przycisk z górami. [Edited on 6-3-2003 by Gotham]
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 Nezz:bardzo zasloniety jestes-moze cociaz polprofil a nie tak niby jest a nic nie widac-czekam na update z cyfrowki pozdro tomek;)
MaggeM Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 Hey Eko masz takie samo krzeslo co ja :D lecimy lecimyyyyy ..... jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ;)
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 Ja tez mam taki fotel!! comix-nie spodziewalbym sie, ze na avatarze to TY!!:D:D:D
Eko Napisano 7 Marzec 2003 Napisano 7 Marzec 2003 o w morde tez mam takie krzeslo! A nie to moje :P Niezle sie na nim jezdzi (jazda!!! :P) Jesli sa jakies panny tutaj to dobrze by bylo zeby sie ujawnily... [Edited on 7-3-2003 by Eko]
Gotham Napisano 7 Marzec 2003 Napisano 7 Marzec 2003 Jak powiadają. Prawdziwy mężczyzna nie boi się pokazać publicznie w różowym swetrze.
SiD Napisano 29 Marzec 2003 Napisano 29 Marzec 2003 Ja wam pokaze siebie ale hmm nie wiem czy to dobrze zrobie , Jak cos to ja wiecznie usmiechnięty i mój pokuj mania grania heh Mam nadzieje ze ja sie zle tu nie przezantuje hehe ale widze ze nie tlyko ja stary kon wyglądam jak dziecko hehe to zdjecie jest jak miałem hmm nie wiele lat heh około 18 hehe ale tera zjestem nie ogolony a wlosy hehe mam dłuzsze (przez tyle lat urosły) ehehe [Edited on 29-3-2003 by SiD]
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 kiedys ktos tam napisal ze podobno Gotham to moj facet i takie tam bo se na forum slodzimy itd ..... ja to prostuje tu macie mojego piknego po paru piwkach no wykasowalam ten poscik i tyle co by sie nikt nie denerwowal i zeby czasem ktos nie pisal bzdur .... wiec na to miejsce wklejam fotke Till ´a Lindemann´a i koniec ..... [Edited on 7-4-2003 by MeG] [Edited on 7-4-2003 by MeG]
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 tez pisze ze to moje sloneczko jest !!!!!!!!!!!! moj facet co by wam wytlumaczyc a przynajmniej niektorym ze gotham to nie moj facet a co do mojej fotki to i tak nie postuje bo sie na forum tak zwany \"kociol\" zrobi i pelno niepotrzebnych komentarzy a co do postowania fotki mojego faceta to nie bylo za mdre bo juz sie z komentarzami zaczelo wiec ja chyba wykasuje ........... [Edited on 5-4-2003 by MeG]
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 czemu bo po pierwsze zdjec zeskanowanych mi brakuje ... skaner zdechl i poki co kasy mi na niego brakuje / ale zapostuje/ po drugie nie mam ochoty na glupie posty co niektorych po trzecie dzieki aferze pana M /Mr.M/ to mi calkiem ochota przeszla na postowanie mojej fotki
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 Meg a czemu sie tak denerwujesz? zmarsczi Ci wyjda :)...a tak na serio to nie ma sie co przejmowac co nielktorymi komentarzmi..i jesli nie chesz nie zamiesczaj zdjecia...wkoncu to Twoja osobka i Ty sama za nia odpowiadasz:]
MeG Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 te pablo no w moim starcuym wieku 23 lata to juz musze uwazac no nie na zmarsczki ?! zamieszce jeszcze kiedys moje fotki poczekajcie ... tyle ze nie w bikini lol ;)
Pablo Napisano 5 Kwiecień 2003 Napisano 5 Kwiecień 2003 nawet w korzuchu az po szyje...a i tak chetnie je obejze:];)
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 w tym Topicu nie da sie....moderator zablokowal wklejanie zdjec z dysku...jedynie co mzoesz zrobic to wrzucic gdzies na serwer i dopiero potem podac sciezke dostepu
Pablo Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 przeslij fotke na mojego mejla to Ci wrzuce na moj serw i potem bedziesz mogl dac jana forum:)
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 hehe...i wiidzmy kolejnego uzytkownka [piwo] a co to za zgromadzenie? czyzby q3?;]
Gość Karawan Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Nie no co ty, wolne żarty zalożę się że to 3ds max 5....albo Counter Strike...:cool:
Witek Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Ten co gra to matr0x(jeden z najlepszych polskich graczy q3 of coz)
Gotham Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 Hmmm... No w sumie wypada pokazac jakies swoje zdjecie nie z przed 19 lat... Akurat dzisiaj sie dowiedzialem ze jesli na jutro nie bede mial swoich zdjec to bede wisial.... Wiec sobie zrobilem a sumienie (fajnie ze jeszcze mam ;) ) zmusilo mnie do pokazania buzki tutaj. Wiadomo twarzyczek sie nie wybiera wiec apeluje o rozbudowe tego threada bo cos widze ze rzadko kto sie decyduje na pokazanie buzki. Dobra, aby uscislic wizerunek to mam 193cm wzrostu i waze 90kg. To chyba wszystko.
Tomek Kosiorek Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 :)a grales w kosza kiedys? Ja chyba tez dam bardziej aktualne zdjecie....o jezu....az sie boje ale co tam zrobie i dam HA!:D
Gotham Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 Tia... W kosza kiblowałem przez 4 lata w najlepszym zespole w okręgu... A zdjęcie dawaj, dawaj :)
sinclar Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 qrcze! naprawde bardzo fajny pomysl z tym zamieszczaniem wlasnych facjat. jak jakas znajde na dysku w pracy to tez zapodam, a co ! ps.tylko bez komentow w stylu-\"rany! jaki ty jestes stary !\" :) ..ma sie juz te ..o qrde, pamiec mi szwankuje, ale pamietam, ze w \'78 ........[hmmm]
MareG Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 No w koncu najbardziej tajemnicza postac na forum nareszcie ujawnila swoj wizerunek! :cool: Mam na mysli naszego Chief-Moderatora oczywiscie! [piwo] hehe Sinclar, dlaczego uciales ta druga polowe! [no] pozdr Marek
SiD Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 Gotham nie złosc sie ale fajnie wyglądasz znaczy sie przerazająco , jak patrze na twoją fotke to normalnie jak rodem z filmu o Vampirach hmmm Kocham Vampiry i jak bym był kobietą to miałbys u mnie BiG + hehehe
ikim Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 w koncu to chief-moderator, musi wzudzać grozę wsród użytkowników:)
adek Napisano 6 Maj 2003 Napisano 6 Maj 2003 No prosze - pięknie! Gotham pokazał swoją twarz ... ... hmmm ... a ... Sinclar - dlaczego obciales drugą połówkę? :)
Phantom Napisano 17 Czerwiec 2003 Napisano 17 Czerwiec 2003 -=Phantom=- Wzrost: 188 cm... Waga: koło 95 KG... Udzwig: ze 150 kilo jak nic :P
Rekomendowane odpowiedzi