Napisano 11 Październik 201212 l czytałem że pixar i disney zmieniają model przedstawiania dziewczyn/kobiet w swoich filmach na bardziej wyzwolony i zbuntowany i proszę ładne potwierdzenie.
Napisano 11 Październik 201212 l Czyli przynajmniej tyle dobrego, że małe prawdopodobieństwo że zrobią remake "Kopciuszka" w 3D. Za "Tarzana" już się ktoś wziął.
Napisano 11 Październik 201212 l tak patrze na design, otoczenia i zwierząt, i dziwię się że ta rodzinka nie jest niebieska :)
Napisano 11 Październik 201212 l czytałem że pixar i disney zmieniają model przedstawiania dziewczyn/kobiet w swoich filmach na bardziej wyzwolony i zbuntowany i proszę ładne potwierdzenie. ani to disney, ani to pixar, a sam sposob pokazywania kobiet w ten sposob to dla zachodu i w sumie dla nas juz tez w zasadzie standard, spróbowali by pokazac inaczej to jakies feministki by ich po sadach zaczely ciagac. Poprawnosc polityczna musi byc :) Technicznie trailer oczywiscie swietny, ale dizajn postaci ani nie jest odkrywczy ani nie budzi mojej sympatii, wiec chyba tym razem kina nie odwiedze. Salve!
Napisano 12 Październik 201212 l Mi bardziej Fiona ze Shreka w formie ogra na myśl przyszła, ale za małe dłonie :)
Napisano 13 Październik 201212 l Patrząc po anatomii postaci, będzie to film o zagładzie neandertalczyków :D
Napisano 13 Październik 201212 l Nie oszukujmy się. W filmie dla dzieci chodzi o durne gagi a nie o jakość;)