floo Napisano 5 Październik 2012 Share Napisano 5 Październik 2012 [video=youtube;fzA2q-aiZYU] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 Merida wyprostowała włosy! :) Trailer wygląda całkiem zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 czytałem że pixar i disney zmieniają model przedstawiania dziewczyn/kobiet w swoich filmach na bardziej wyzwolony i zbuntowany i proszę ładne potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 Czyli przynajmniej tyle dobrego, że małe prawdopodobieństwo że zrobią remake "Kopciuszka" w 3D. Za "Tarzana" już się ktoś wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 tak patrze na design, otoczenia i zwierząt, i dziwię się że ta rodzinka nie jest niebieska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 11 Październik 2012 Share Napisano 11 Październik 2012 czytałem że pixar i disney zmieniają model przedstawiania dziewczyn/kobiet w swoich filmach na bardziej wyzwolony i zbuntowany i proszę ładne potwierdzenie. ani to disney, ani to pixar, a sam sposob pokazywania kobiet w ten sposob to dla zachodu i w sumie dla nas juz tez w zasadzie standard, spróbowali by pokazac inaczej to jakies feministki by ich po sadach zaczely ciagac. Poprawnosc polityczna musi byc :) Technicznie trailer oczywiscie swietny, ale dizajn postaci ani nie jest odkrywczy ani nie budzi mojej sympatii, wiec chyba tym razem kina nie odwiedze. Salve! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 prawie jak tina turner ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Mi bardziej Fiona ze Shreka w formie ogra na myśl przyszła, ale za małe dłonie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Patrząc po anatomii postaci, będzie to film o zagładzie neandertalczyków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Nie oszukujmy się. W filmie dla dzieci chodzi o durne gagi a nie o jakość;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi