adek Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 W internecie pojawił się zwiastun dosyć nietypowego projektu o nazwie CATZILLA. Jest to nowy polski benchmark za pomocą którego będzie można sprawdzić swój komputer pod względem wydajności komputer. Sam benchmark zostanie udostępniony w listopadzie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 łoooooo ale pozytywna BANIA!!!! podoooba mi sie :))).... ale nie wiem co tu testowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AccessX Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Według mnie, to nawet nie zwiastun tylko zwykła reklama, by przyciągnąć ludzi do ..... "nikt nie wie czego"... A sama reklama, bez sensu według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Widziałem tego benchmarka na targach w Warszawie, mówię wam zrywa beret! Jakość prawie filmów od np. Pixara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Ale dubstep mogli sobie darować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 ...to UnrealEngine 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Raczej Engine autorski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 no raczej... ale według mnie to co pokazali wyglada jak tech demo directx 9 sprzed paru lat... O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 zaczynam się przekonywać do dubstepu. moze to przez drugi miesiąc remontu w domu. No zycze powodzenia, zapowiada się słodko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 I jest słodkie! Pokazali to w całości na demo party we wrześniu w Łodzi. Przy okazji - autor newsa dołączył do grupy nadużywającej słowo „projekt”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 a mi sie jakos nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Październik 2012 Autor Share Napisano 13 Październik 2012 Użyłem tego słowa bo takie informacje prasowe są udostępniane - 10 oficjalnie. Całkiem ciekawe to może być, ale nie chce oceniać tego po trailerze. Właśnie nie rozumiem trochę po co ten trailer. Moim zdaniem od razu mocniejszym uderzeniem byłoby napisanie o tym w momencie udostępnienia całości. Fajnie, że coś takiego się dzieje jak współpraca grupy scenowej przy czymś takim. Na pewno sprawdzę. -- Wysłano z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 dobra reklama...!!!...same zapożyczenia.... idioci to lubią....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Dziadku, to jest benchmark, wiesz takie cuś do testowania kompa, a nie jakieś artystyczne fiu bździu w którym tylko sam autor wie o co chodzi. Chłopaki zrobili to trochę dla jaj, trochę z racji tego, że brak podobnych "produktów" na rynku, a trochę dla tego, że po prostu mogli i chcieli to zrobić. Nie zawsze trzeba podchodzić zupełnie poważnie do tego co się robi, szczególnie CG Art, bo czasem mogą z tego wychodzić jakieś "artystyczne potworki" robione tak naprawdę dla nikogo, bo ani estetyczne, ani merytoryczne, ot taki nijaki bełkot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 @PMat... pierwszego PC miałem w 1992.... ale ja tam jestem głupi i to w dodatku geriatrycznie... może dlatego nie rozumiem..... a w "Bitwie pod Wiedniem" to było źle, że chcieli zarobić....???...:)))...wiadomo chłopaki zawsze się bawią ...nigdy nic nie robią na poważnie.... tak na wszelki wypadek....:)))... zarzucenie komuś, że zrobił coś na poważnie to obelga....!!!...cały świat to jedna wielka rozrywka...:)))))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 dziadek3D - :-) patrząc po reakcji, to reklama działa nie tylko na idiotów, ale i na dziadka3D :-) Pewnie, po prostu tak jak pół internetu lubisz koty :-) salut t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 ..ciężko Wam dogodzić ....napisałem, że to dobra reklama bo trafia we właściwy target....:)))... bo kto bawi się benchmarkami po zakupie komputera....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Październik 2012 Autor Share Napisano 14 Październik 2012 (edytowane) Dziadku zastanów się zanim znowu rzucisz kolejny bezsensowny komentarz. Bo nazywanie znowu wszystkich idiotami. Ty chyba musisz założyć swoje osobne forum "nie dla idiotów". Może Ci się nie podobać, ale po co znowu takie teksty. To się robi już nudne. Nawet nie chce mi się tego tłumaczyć po raz kolejny. A reklamą jest wszystko, nie zmienisz tego. A kojarzysz w ogóle co to "scena"? Bo jestem ciekawy (skoro komputer miałeś w 92 powinieneś wiedzieć). Edytowane 14 Październik 2012 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 ...aaaaaa... Lem mógł...???... pewnie tak... też pewnie był reklamą...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 ...noo chłopaki - film z tyłka - brawo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Peter_ Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 Masakra...chyba innego słowa w tym przypadku użyć nie mogę. Rozumiem, że to co zostało tutaj przedstawione może podobać się Japończykom. Rozumiem, że ktoś chce zbudować z "jajem" benchmark, ale to nawet - według mnie - nie jest śmieszne tylko wręcz głupie. Kurcze i jak ta dzisiejsza młodzież ma się uczyć pewnych wartości jak im się podaje taką papkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 A co, mieli zrobić benchmark przedstawiający marsz ułanów? Eh, ale narzekaczy tutaj się narobiło. Idźcie słuchać Mozarta, a nie czas na oglądanie papki i dyskusje z Japończykami tracicie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 2012-10-13 07:41:16, Dav Ale dubstep mogli sobie darować. :) .....jest taki powiedzenie o nożycach.... ludowe, nie z filharmonii....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 (edytowane) Kurcze i jak ta dzisiejsza młodzież ma się uczyć pewnych wartości jak im się podaje taką papkę. nie wiedzialem ze parosekundowa zajawka programu komputerowego musi spelniac jakies normy edukacyjne... O,o Ja chcialbym zwrocic uwage na kilka rażących błędów w owym dziele: - jest seksistowskie - kobieca postac jest w masce, sugeruje to ze cialo jest wazniejsze niz umysl oraz praktyki sado-maso - promuje znecanie sie nad zwierzetami - kot wyglada na wychudzonego i z zaniedbanym futrem - jest nie ekologiczne - miasto wyglada na nie zaniednane, prosze zwrocic uwage na mase gazet ktore powinny byc zrecyklingowane a nie lezec na ulicy! - rasizm - brak postaci ze zroznicowanym kolorem skory oraz rozna przynaleznoscia kulturowa - moze wywolywac ataki epilepsji - glosna muzyka + myrgający obraz - brak cech edukacyjnych i patriotycznych - jak wspomniano powyzej - promuje zachowania destrukcyjne mam nadzieje ze wasze nastepne produkcje wezmą pod uwage te kilka uwag pozdrawiam Edytowane 15 Październik 2012 przez mirach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjah Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 tak jest ! demo promuje agresje i lasery w oczach !!1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Październik 2012 Share Napisano 15 Październik 2012 mirach - lol, ale prowokacje uznaje za nieudaną ;) jest niezle ! nie widziałem jeszcze benchmarku ktory by mnie tak zaintrygował :) coś nowego, ładne połączenie muzyki z obrazem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 nie sprzeda się, bo nie ma otwartych trumien... polacy to lubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Peter_ Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Dav wybacz ale ja Mozarta nie słucham, ale nie w tym rzecz. Widać, że niektórzy lubią jak jest kolorowo, słodko, przytulnie, coś się błyszczy, coś mruga i ogólnie super frajda. Wiesz Dav kto za czymś takim przepada? Dzieci. To co mnie tutaj gryzie - to brak spójności świata, co jest typowe w produkcjach japońskich (gier, filmów, komiksów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Super to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 mirach - lol, ale prowokacje uznaje za nieudaną ;) kurcze, a myslalem ze nikt nie zauwazy ze "lekko" ironizuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finemaker Napisano 20 Październik 2012 Share Napisano 20 Październik 2012 A mnie sie podoba. Moze nie do konca dopracowane ale inne podejscie do tematu. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi